26.5 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Το ντοκιμαντέρ και οι φόβοι της κριτικής

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μέγκαν Μαρκλ πρόκειται να αποτελέσει το θέμα ενός νέου γερμανικού ντοκιμαντέρ, το οποίο υπόσχεται να επικεντρωθεί στο παρελθόν της Δούκισσας του Σάσεξ, καθώς και στο γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι. Με αφορμή το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της ίδια βρίσκεται» σε πανικό, καθώς φοβάται την όποια κριτική γίνει εις βάρος της, ισχυρίστηκε τώρα ειδικός σε βασιλικά θέματα.

Το επερχόμενο ντοκιμαντέρ από τη Γερμανίδα βασιλική σχολιάστρια Ulrike Grunewal επικεντρώνεται στο παρελθόν της πρώην σταρ του Suits, καθώς και στη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι, και ενώ η ίδια δεν είχε άμεση ανάμειξη με την τηλεοπτική εκπομπή, η οποία θα προβληθεί στο γερμανικό δίκτυο ZDF, ο βασιλικός ειδικός και συγγραφέας Τομ Κουίν λέει στη Mirror ότι η 42χρονη ανησυχεί για το τι θα προκύψει από το επερχόμενο ντοκιμαντέρ.

«Η Μέγκαν βρίσκεται σε κατάσταση πανικού για το νέο ντοκιμαντέρ που γυρίζει ένας Γερμανός δημοσιογράφος. Φοβάται ότι αν δεν λάβει μέρος και πολύ περισσότερο αν δεν έχει τελευταίο λόγο για το τι θα περιλαμβάνει, είναι πιθανό να εκτεθεί ανεπανόρθωτα».

Ο ίδιος επισήμανε ακόμα ότι παρόλο που η Δούκισσα προασπίζεται την αλήθεια και θέλει να είναι προσιτή στο κοινό που την ακολουθεί, αν επιλέξει να ασκήσει έντονη κριτική επί του αποτελέσματος που θα προβληθεί στις οθόνες, τότε θα πρέπει να υποστεί και τις όποιες συνέπειες.

«Η Μέγκαν είναι εμμονική με την αλήθεια αλλά όλο με τους “όρους” που έχει θέσει δείχνει ότι δεν μπορεί να το υποστηρίξει. Αν αντιδράσει στα κακόβουλα σχόλια που ίσως προκύψουν, σίγουρα θα επηρεάσει τη γνώμη που έχει ο κόσμος για εκείνη»

Ο Τομ υποστήριξε ακόμα ότι η Δούκισσα θέλει να έχει «τον απόλυτο έλεγχο σε όλα» και οτιδήποτε ξεφεύγει από το δικό της πλαίσιο ή τον τρόπο που το αντιλαμβάνεται ίδια είναι «άδικο».

«Το να συγχίζεται κάθε φορά που την επικρίνουν λειτουργεί εις βάρος της καθώς φαίνεται μονίμως θυμωμένη και ανώριμη. Οι Σάσεξ προσπάθησαν να κάνουν πιο προσιτό τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται στα μέσα ενημέρωσης και παρά τις προσπάθειές τους, η δημόσια εικόνα τους όλο και χειροτερεύει».

Τέλος, ο ειδικός σε βασιλικά θέματα αναφέρθηκε και στον πρίγκιπα Χάρι, επισημαίνοντας την αδυναμία του Δούκα στο να ελέγξει και κυρίως στο να «φιλτράρει» τα όσα λέγονται και γράφονται γι’ αυτόν, φωτογραφίζοντας τον ως «ευάλωτο».

«Ένα από τα αρνητικά χαρακτηριστικά του Χάρι ήταν πάντα η αδυναμία του στο να ελέγχει τα λέγονται και γράφονται για αυτόν. Όταν γνώρισε τη Μέγκαν, πίστευε ότι η αποφασιστικότητα της θα τον βοηθούσε. Η εμπιστοσύνη που είχε στη Μέγκαν και στις δικές της ικανότητες ήταν πάντα καθησυχαστική για τον Χάρι, καθώς ο ίδιος δεν ένιωθε πραγματική αυτοπεποίθηση» εξήγησε ο Τομ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό