15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το νέο roster του Ιωνικού esports είναι εδώ

Ειδήσεις Ελλάδα

GAMES

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΑΛΑΔΗΜΑΣ
26.05.2023 | 14:12

Ionikos summer split
SPORT24

Το esports τμήμα του Ιωνικού Νίκαιας, σε συνεργασία με το SPORT24 σας παρουσιάζουν την βασική πεντάδα της ομάδας, ενόψει πρεμιέρας της δεύτερης κατηγορίας του Πανελλήνιου πρωταθλήματος League of Legends.

Με ηχηρά ονόματα στο χώρο του competitive league of Legends θα αγωνιστεί ο Ιωνικός Νίκαιας esports στο GL2D Summer split 2023. Ivok, Nasut και SnK, γνωστοί από το πέρασμα τους στην πρώτη εθνική κατηγορία θα αγωνίζονται πλέον στον Ιωνικό με πρωταρχικό στόχο την άνοδο της κατηγορίας.

Το πλήρες ρόστερ του Ιωνικού Νίκαιας esports είναι το εξής:

Βασική Πεντάδα

Robin “Kritias” May
Lukasz “Nasut” Nasutowicz
Romanos “Ivok” Kassinopoulos
Rico “Jhinsane” Linting
Alexandros Stavros “SnK” Bolofis

Aναπληρωματικοι

Nikolaos “Nikolis” Moulas
Lorans “SHXDXW” Al Mohammed
Symeon “Qvenanda” Matsis
Vanja “Lixo” Derkovic
Marios “Revile” Vrachasotakis

Προπονητικό επιτελείο

Vasilis “Varsos” Varsos Head Coach
Gerard “Jayrad” BlasiStrategic Coach
Paris “Sirap” Liadis Assistant Coach
Malik “SuperUltimate” Besta Team manager

Ο βασικός προπονητής της ομάδας του Ιωνικού δήλωσε στο SPORT24: ”Είμαι πολύ περήφανος που εκπροσωπώ την ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας Esports για άλλη μια σεζόν.

Ερχόμαστε από ένα split που παρά τις δυσκολίες του, φτάσαμε ένα βήμα πριν την κορυφή, αυτή τη φορά όμως δεν θα υποκύψουμε. Μόνος μας στόχος είναι η πρωτιά και η άνοδος στην 1η κατηγορία. Αν και φιλόδοξος στόχος, δίνω τον λόγο μου πως μέσα στους επόμενους 2 μήνες η ομάδα αυτή θα είναι έτοιμη να τον πετύχει.

Κατεβάζουμε ένα roster που δεν φοβάται να βγεί εκτός τα πλαίσια της νόρμας, αλλά είναι πέρα για πέρα ικανή να κοιτάξει την κάθε ομάδα στα ίσια και στο meta. Με την εμπειρία του Ivok και του SnK, καθώς και την εκπληκτική ικανότητα των Kritias Nasut και Jhinsane, τα δείγματα που έχω λάβει από την ομάδα αυτή είναι πιο θετικά από ποτέ.”

Ο Strategic Coach με την σειρά του αναφέρει: ”Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω αυτό το νέο κεφάλαιο με τον Ιωνικό. Η ομάδα μέχρι τώρα δουλεύει καλά σαν σύνολο και το περιβάλλον είναι πολύ καλό. στοχεύουμε ψηλά οπότε αν όλα πάνε όπως πρέπει ελπίζω να δουλέψουμε καλά μαζί και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα.”

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό