18.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Το νέο MINI Countryman S ALL4 συνδυάζει παράδοση και μοντέρνο χαρακτήρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το MINI Countryman είναι το μεγαλύτερο μοντέλο της γκάμας MINI. Είναι ευέλικτο στην πόλη, άνετο στους επαρχιακούς δρόμους αλλά και κατάλληλο για εκτός δρόμου διαδρομές. Ένα ενσωματωμένο ήπιο υβριδικό σύστημα 48V αυξάνει την αποδοτικότητα του δίλιτρου, τετρακύλινδρου βενζινοκινητήρα.Στην έκδοση S ALL4, το MINI Countryman, συνδυάζει τις δυνατότητες ενός crossover με έξυπνο σύστημα τετρακίνησης. Έχει αισθητά περισσότερους εσωτερικούς χώρους. Η πλάτη του πίσω καθίσματος είναι διαιρούμενη σε αναλογία 40:20:40, ο χώρος αποσκευών του κυμαίνεται μεταξύ 450 και 1.450 λίτρων και μπορεί να μεταφέρει εύκολα ογκώδη αντικείμενα όταν το πίσω κάθισμα είναι αναδιπλωμένο.

Οι καινοτόμες λειτουργίες υποβοήθησης, συμπεριλαμβανομένης της μερικώς αυτοματοποιημένης οδήγησης Επιπέδου 2 και της πληθώρας ψηφιακών τεχνολογιών, βελτιώνουν την άνεση για τους οδηγούς και τους επιβάτες. Ένα ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης 48V αυξάνει την αποδοτικότητα του 2λιτρου Twin Power κινητήρα, που αποδίδει 218 ίππους. Χάρη στην καλύτερη αεροδυναμική του, η κατανάλωση καυσίμου έχει μειωθεί σημαντικά και τώρα φτάνει τα 6,8 l/100 km.Το σύστημα τετρακίνησης ALL4 βελτιώνει αισθητά την πρόσφυση, την ασφάλεια, την οδηγική ευστάθεια και την ευελιξία, ενώ το ελαφρώς αυξημένο μετατρόχιο και με το μεγαλύτερο μεταξόνιο αποτελούν τη βάση για τη δημιουργία ενός συνόλου με δυναμική συμπεριφορά και βελτιωμένη άνεση. Το MINI Countryman διατίθεται με νέους συνδυασμούς ζαντών και ελαστικών που αναβαθμίζουν την οδηγική εμπειρία.

Tο MINI Countryman ήταν πάντοτε και παραμένει μέχρι και σήμερα άμεσα αναγνωρίσιμο με την πρώτη ματιά. Η νέα σχεδίαση εντυπωσιάζει με την καθαρή αισθητική της.Στο εσωτερικό του νέου Countryman S ALL4, καθαρά σχήματα υπογραμμίζουν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα.

Το ταμπλό δημιουργεί μια νέα και ιδιαίτερα οικεία αίσθηση χώρου. Στο cockpit του MINI Countryman, δεσπόζει η στρογγυλή οθόνη OLED υψηλής ανάλυσης. Με διάμετρο 240 mm και γυάλινη επιφάνεια υψηλής ποιότητας, ο πίνακας οργάνων θέτει νέα πρότυπα.Το Countryman S ALL4,είναι διαθέσημο σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις – Essential, Classic, Favoured και John Cooper Works.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό