21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το νέο mid-range αποκαλύπτεται σε νέα renders

Ειδήσεις Ελλάδα

Είναι γεγονός ότι η προσοχή είναι στραμμένη περισσότερο στη σειρά Samsung Galaxy S24 που θα παρουσιαστεί στα μέσα του επόμενου μήνα, αλλά στον…πραγματικό κόσμο τις περισσότερες πωλήσεις για τη Samsung θα τις φέρει η mid-range κατηγορία. Γι’ αυτό είναι εξίσου πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον για τον διάδοχο του Galaxy A54 που ήδη άρχισε να μπαίνει στον χορό των διαρροών.

Για την ακρίβεια, ο γνωστός και έγκριτος leakster Steve Hemmerstofer (aka OnLeaks) αποκάλυψε τα πρώτα υψηλής ανάλυσης renders για το Galaxy A55 σε συνεργασία με την ιστοσελίδα MySmartPrice και από αυτά διαπιστώνουμε πως τουλάχιστον σχεδιαστικά δεν θα διαφέρει και πολύ από το προηγούμενο μοντέλο.

Το Samsung Galaxy A55 αναμένεται με επίπεδη (flat) οθόνη, περίγραμμα και πίσω πλευρά, ένας σχεδιασμός που παραπέμπει στη σειρά Galaxy S23, ενώ θα διαθέτει τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος και οπή κεντρικά επάνω στην οθόνη για την φιλοξενία της εμπρόσθιας κάμερας.

Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, μια πρώτη εκτίμηση μπορείτε να δείτε στη λίστα που ακολουθεί:

Samsung Galaxy A55 (φημολογούμενα tech specs) Οθόνη 6.5’’ Super AMOLED FHD+ 120HzΕπεξεργαστής Exynos 1480Μνήμη RAM 8GBΑποθηκευτικός χώρος 128GB/256GBΤριπλή κάμερα 50MP OIS + 12MP ultrawide + 5MP macroΕμπρόσθια κάμερα 32MPIn-display αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτωνWiFi 6E, Bluetooth 5.2, GPS, NFC, 5GΛειτουργικό σύστημα Android 14 με One UI 6Μπαταρία 5000mAh με υποστήριξη φόρτισης σε ισχύ 25WΥποδοχή USB-CΔιαστάσεις 161.1 x 77.3 x 8.2mm

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό