17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Το νέο χόμπι του είναι το ψάρεμα

Ειδήσεις Ελλάδα

VIRAL

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ
31.01.2022 | 20:46

Ο Κώστας Τσιμίκας στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Νόριτς
2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Νέο χόμπι βρήκε ο ακραίος αμυντικός της Λίβερπουλ, Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τη διακοπή στην Premier League και να “τεστάρει” τις δεξιότητές του στο ψάρεμα.

Τα… χνάρια του Σέρχιο Αγκουέρο ακολουθεί ο Κώστας Τσιμίκας. Ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τη διακοπή που υπάρχει στην Premier League, λόγω των προκριματικών του Μουντιάλ στις ζώνες της Βόρειας και Νότιας Αμερικής και της Ασίας, για να ανακαλύψει νέα χόμπι και ενδιαφέροντα.

Κάπως έτσι, ο Έλληνας διεθνής άφησε για λίγο το χορτάρι και επιχείρησε να δοκιμάσει την τύχη του στο… ψάρεμα. Συγκεκριμένα, ο 25χρονος αμυντικός δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται να κρατάει ένα καλάμι ψαρέματος σε μία λίμνη.

Η ανάρτηση του Κώστα Τσιμίκα με το καλάμι ψαρέματος
INSTAGRAM STORY

Πρόσφατα μάλιστα, και ο Αγκουέρο αποφάσισε να ασχοληθεί με το ψάρεμα, ο οποίος αναγκάστηκε να αποσυρθεί αναγκαστικά από το ποδόσφαιρο λόγω του προβλήματος στην καρδιά του, αναρτώντας στα social media φωτογραφίες και από τα ψάρια που αλιεύει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό