22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το νέο πούλμαν έφερε γούρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολύ κοντά στην νίκη ήρθε η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου «κόντρα» στην Γαλλική ομάδα. Η Εθνική μας παραλίγο να κάνει την ανατροπή και εκτός από τη δύναμη των παιχτών ίσως να έπαιξε ρόλο και το γούρι από το νέο τους πούλμαν.

Η εθνική έκλεισε στην OPAP Arena τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Euro2024, αλλά εμφανίστηκε για πρώτη φορά με ένα καινούριο λεωφορείο. Το πούλμαν, είναι ντυμένο στα γαλανόλευκα και με τον πρώτο στίχο του εθνικού μας ύμνου στο πλάι.

Η σημαία είναι μεγαλύτερη στο πίσω τμήμα του και μικρότερη μπροστά δεξιά. Το νέο πούλμαν της Εθνικής μας ομάδας χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από τη FIFA μέσω του προγράμματος Forward 3.0, στο πλαίσιο της έμπρακτης στήριξης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας προς την ΕΠΟ μέχρι το 2026. Το όχημα θα χρησιμοποιείται και από τις μικρότερες ηλικιακά εθνικές ομάδες, αναλόγως τις ανάγκες που υπάρχουν.Η ανακοίνωση της ΕΠΟ ανέφερε τα εξής: «Η επίσημη παρουσίαση του νέου πούλμαν της Εθνικής Ομάδας έγινε με την μεταφορά των διεθνών από το ξενοδοχείο στο γήπεδο. Ευχαριστούμε και επαινούμε δημόσια την Υφυπουργό Μεταφορών κυρία Χριστίνα Αλεξοπούλου για την ταχύτητα και αποτελεσματικότητα των ενεργειών της».

Αφήνοντας τα ποδοσφαιρικά και την πορεία της Εθνικής μας στους ειδικούς του flash.gr το υπερσύγχρονο πούλμαν είναι της MAN και είναι το πιο εμπορικό της μοντέλο στην Ευρώπη το Lion’s Coach.Το γερμανικό πούλμαν παίρνει κίνηση από ένα εξακύλινδρο diesel μοτέρ 12.400 κ.εκ με απόδοση 440 ως 520 ίππων (δεν γμωρίζουμε την έκδοση του δικού μας μοντέλου).

Έχει κιβώτιο 12 ταχυτήτων αυτόματο με πολλά ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας όπως: Ανίχνευση τυφλού σημείου, διατήρηση λωρίδας και ειδοποίηση για εσφαλμένη αλλαγή, ταχυτήτων ενεργό cruise control, ανάγνωση σήμανσης δρόμου, ESP, διατήρηση πορείας κατά τη διάρκεια έντονου φρεναρίσματος (ESB) και αυτόματη πέδηση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό