20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Το μόνο προϊόν το οποίο πωλείται φτηνά στη χώρα μας είναι τα κυβερνητικά ψέματα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τον ισχυρισμό του πρωθυπουργού περί «εισαγόμενου πληθωρισμού»

Με ένα «χριστουγεννιάτικο παραμύθι» που ανάρτησε στα social media, αναφέρεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στην ακρίβεια και κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «το μόνο προϊόν το οποίο πωλείται φτηνά στη χώρα μας, είναι τα κυβερνητικά ψέματα».

Στο βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τι παράγει η Ελλάδα; Λάδι. Η Ελλάδα λοιπόν είναι ακριβότερη κατά 23,7% στην τιμή του λαδιού από τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τι παράγει η Ελλάδα; Γάλα, τυρί, αυγά. Η Ελλάδα λοιπόν είναι ακριβότερη κατά 38,9% στην τιμή των προϊόντων που παράγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Ο κ. Κασσελάκης εξηγεί επίσης, πως όταν η Ελλάδα είναι ακριβότερη από την Ευρώπη στο λάδι και στο τυρί, τότε καταρρίπτεται ο μύθος του Κυριάκου Μητσοτάκη περί εισαγόμενης ακρίβειας. «Η ακρίβεια είναι όλη δική του. Γιατί η αισχροκέρδεια είναι έργο του. Τώρα γνωρίζετε. Το μόνο προϊόν το οποίο πωλείται φτηνά στη χώρα μας, είναι τα κυβερνητικά ψέματα», λέει χαρακτηριστικά.

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια χώρα με εισαγόμενη ακρίβεια.

Μέχρι που βγήκαν τα επίσημα στοιχεία της Eurostat.Γιατί όταν η Ελλάδα είναι ακριβότερη από την Ευρώπη στα προϊόντα που η ίδια παράγει, στο λάδι και στο τυρί, τότε καταρρίπτεται ο μύθος του Κ.Μητσοτάκη περί εισαγόμενης… pic.twitter.com/IIGLGssPTc

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) December 18, 2023



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό