16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Το μοναδικό πράγμα που μπορείς να κάνεις στην καθημερινότητά σου για να γίνεις πιο ευτυχισμένος

Ειδήσεις Ελλάδα

Υπάρχει τελικά αυτό το «μυστικό» που μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένο; Δεν ξέρουμε εάν υπάρχει, αλλά σίγουρα υπάρχουν μικρά πράγματα που μπορείς να κάνεις καθημερινά για να νιώθεις χαρούμενος και ήρεμος.

Σύμφωνα με την ψυχοθεραπεύτρια, Έστερ Πέρελ, υπάρχει μόνο ένα και μοναδικό πράγμα που μπορείς να κάνεις στην καθημερινότητά σου για να αυξήσεις την ευτυχία σου και να σφυρηλατήσεις ισχυρότερους δεσμούς. Απλώς, ζήτησε από κάποιον να κάνετε κάτι μαζί. Να βγείτε μια βόλτα μαζί, να περπατήσετε, να επισκεφτείτε ένα ωραίο εστιατόριο φαγητό ή ακόμα να πάτε για γυμναστική. Η Έστερ Πέρελ, σημείωσε σύμφωνα με το CNBC ότι είναι εκπληκτικό το πόσοι πολλοί άνθρωποι μένουν σπίτι, καθημερινά ακόμα κι εάν δεν δουλεύουν, ενώ μπορούν πολύ απλά να περάσουν όμορφες στιγμές με αγαπημένα τους άτομα.

«Θέλεις να πας για κολύμπι, τηλεφώνησε σε έναν φίλο σου να έρθει μαζί, θέλεις να πας γυμναστήριο, πάλι μπορείς να προσκαλέσεις κάποιον για να πάτε μαζί», τόνισε η Έστερ Πέρελ, μιλώντας στο podcast «Ten Percent Happier». «Πάντα υπάρχει κάποιος που χρειάζεται αυτόν που θα πάει ούτως ή άλλως για να κάνει αυτό που θέλει να κάνει, αλλά δεν θα το έκανε μόνος του γιατί είναι στον καναπέ», σημείωσε.

Ξέρουμε, δεν γίνεται σε καθημερινή βάση να έχεις όρεξη να βρεθείς με κόσμο, αλλά θα δεις ότι αμέσως αυτή η απόφαση μπορεί να αλλάξει τη διάθεσή σου.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό