21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το μομέντουμ της Νόριτς και το ‘ψεύτικο’ κίνητρο

Ειδήσεις Ελλάδα

To Match Money ακτινογραφεί το μεσημεριανό πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει στην Πρέμιερ Λιγκ και στην τελευταία αγωνιστική της Β’ Σουηδίας.

Τελευταία αγωνιστική της σεζόν στη Β’ Σουηδίας και σε τέτοιες περιπτώσεις όλη η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από το κίνητρο, το οποίο καθορίζει απόλυτα και τις αποδόσεις των εταιριών.

Παράδειγμα, το Βέρναμο – Νόρμπι, όπου η Βέρναμο είναι ήδη πρωταθλήτρια και το τελευταίο της παιχνίδι θα είναι μια γιορτή για την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Allsvenskan.

H Νόρμπι από την άλλη, αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, καθώς από το πουθενά και ενώ στόχος της ήταν η παραμονή βρέθηκε να κυνηγά την άνοδο. Η Νόρμπι είναι δύο βαθμούς πίσω από την 3η Χέλσινγκμποργκ και θέλει σήμερα να βγάλει η ίδια το διπλό στη Βέρναμο και ταυτόχρονα η Χέλσινγκμποργκ να χάσει εντός έδρας από τη Βέστερος, καθώς έχει πολύ καλύτερη διαφορά τερμάτων (+18 η Χέλσινγκμποργκ, +7 η Νόρμπι) και ευνοείται σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Όπως γίνεται κατανοητό, οι ελπίδες της Νόρμπι μοιάζουν περισσότερο θεωρητικές, αφού θα είναι πραγματική αυτοκτονία η Χέλσινγκμποργκ, η οποία υποβιβάστηκε πέρυσι και είναι το μεγάλο όνομα και η πιο βαριά φανέλα της φετινής Β’ Σουηδίας, να χάσει την άνοδο μέσα στο σπίτι της. Επειδή όμως η αγορά σκέφτεται πάντα πάνω στο κίνητρο, το σετ των αποδόσεων, που σε μια κανονική αγωνιστική θα ήθελε τον άσο στα επίπεδο του 1.80-2.00, έχει καθαρό φαβορί το διπλό και αουτσάιντερ του 4.00+ τον άσο! Η Βέρναμο όμως δεν έχει κανένα λόγο να χαλάσει το πάρτι της και να βοηθήσει τη Νόρμπι, που έτσι κι αλλιώς αν ακούσει κάνα 2-0 στο ματς της Χέλσινγκμποργκ, καθίσταται αυτομάτως και τυπικά αδιάφορη.

Αναθάρρησε η Νόριτς με τον Ντιν Σμιθ

Στην Premier League η Νόριτς, από κει που ήταν ξεγραμμένη, έκανε δύο σερί νίκες και για πρώτη φορά ξεκόλλησε από την τελευταία θέση. Με τον Ντιν Σμιθ (πρώην Άστον Βίλα) πλέον στον πάγκο της, νίκησε 2-1 τη Σαουθάμπτον, στην πρεμιέρα του 50χρονου τεχνικού, και απόψε φιλοξενεί τη Γουλβς.

Στην Premier League, φυσικά, κανένα ματς (17:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24) δεν είναι εύκολο και η Γουλβς είναι οργανωμένη ομάδα, όμως τη δεδομένη στιγμή το μομέντουμ είναι με τα “καναρίνια” κι αν μη τι άλλο το σετ των αποδόσεων θα έπρεπε να είναι σαφέστατα πιο μοιρασμένο. Στο 3.50+ βρίσκεται ο άσος και η τιμή κρίνεται τουλάχιστον υπερβολική.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Βέρναμο – Νόρμπι: 1Χ (απόδοση 2.02), 16:00
Νόριτς – Γουλβς: 1 DNB (απόδοση 2.57), 17:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

S24 BET – Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό