18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων καλωσορίζει το επιστημονικό εγχείρημα Aviationlife.gr

Ειδήσεις Ελλάδα

Του Δρ. Γεωργίου Μπαουράκη

Διευθυντή του ΜΑΙΧ

«Το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ), θα ήθελε να συγχαρεί τον φοιτητή του Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κ. Δημήτριο Ζοπουνίδη και να καλωσορίσει το νέο εγχείρημα επιστημονικής προσέγγισής του στην ενημέρωση του αεροπορικού κλάδου μέσω της δημιουργίας της ιστοσελίδας aviationlife.gr.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας ακολουθεί επιστημονική προσέγγιση και περιλαμβάνει αναλύσεις, έρευνες, απόψεις και συνεντεύξεις εμπειρογνωμόνων, κορυφαίων στελεχών, επιστημόνων και ατόμων σχετικών με τον αεροπορικό και τουριστικό τομέα της χώρας.

Η ερευνητική ομάδα του aviationlife.gr, επιχειρεί με επιστημονικό τρόπο, να αποτυπώσει την κατάσταση και τις εξελίξεις τόσο στο χώρο της διοίκησης των αεροπορικών εταιρειών και της πολιτικής αεροπορίας, όσο και για γενικά θέματα, καθώς και το πως αυτός εξελίσσεται.

Το περιεχόμενο των ενημερώσεων περιλαμβάνει επιχειρηματικές ειδήσεις, οικονομικές και χρηματοοικονομικές ενημερώσεις στον τομέα της αεροπορικής βιομηχανίας. Παράλληλα, περιλαμβάνονται τα βασικά key-stories και ό,τι συμβαίνει στην αεροπορική βιομηχανία σε επιχειρηματικό επίπεδο.

To MAIX, μέσω των δραστηριοτήτων του Παρατηρητηρίου Τουρισμού Δυτικής Κρήτης, στο οποίο συμμετέχει ως Συντονιστής και συμμετέχουν επίσης το Εργαστήριο Συστημάτων Χρηματοοικονομικής Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, μέλη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, το τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, η Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης, η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Χανίων, η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων, το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Κρήτης και το Επιμελητήριο Χανίων, έχει πραγματοποιήσει την τελευταία δεκαετία διάφορες έρευνες και μελέτες σχετικά με τον τουρισμό, σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο και  προσβλέπει σε μια εποικοδομητική συνεργασία με στόχο την κατάλληλη προβολή και προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος στη Διεθνή αγορά.»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό