23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το «μαύρο πρόβατο» των Μίντλετον μπαίνει στο «Big Brother» και το Παλάτι τρέμει!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η απόφαση του θείου της Κέιτ Μίντλετον, Gary Goldsmith, να μπει στο ριάλιτι «Celebrity Big Brother» φαίνεται πως έχει σημάνει συναγερμό στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ καθώς υπάρχει ανησυχία για το τί θα πει για τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Μάλιστα, ο Gary Goldsmith, ο οποίος θεωρείται από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ως το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας των Μιντλετον, φέρεται να επιπλήχθηκε από τους γονείς της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, μετά τη δήλωση συμμετοχής στο ριάλιτι εν μέσω ανησυχιών ότι θα μπορούσε να διαρρεύσει μυστικά για τη βασιλική οικογένεια, όπως αναφέρουν πηγές που επικαλείται η Daily Mail.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας, ο οποίος είναι αδελφός της μητέρας της Κέιτ, Κάρολ Μίντλετον, εθεάθη την Κυριακή (3/3) να κάνει κάποια ψώνια της τελευταίας στιγμής ενόψει της συμμετοχής του στο ριάλιτι, το οποίο επιστρέφει στις βρετανικές οθόνες μετά από έξι χρόνια απουσίας.

Μάλιστα, φημολογείται ότι ο 58χρονος Goldsmith, έχει εξασφαλίσει μια ουσιαστική συμφωνία με τα αφεντικά του ITV για να πάει στην εκπομπή που ξεκινά το βράδυ της Δευτέρας (4/3).

«Πονοκέφαλος» στα Ανάκτορα

Η εμφάνισή του στο σπίτι του «Big Brother» θα προκαλέσει αναμφίβολα άλλον έναν πονοκέφαλο στη βασιλική οικογένεια την ώρα που οι θεωρίες συνωμοσίας εξακολουθούν σχετικά με το πού βρίσκεται η Κέιτ Μίντλετον καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από τη χειρουργική επέμβαση που έκανε στην κοιλιά.

Την ίδια ώρα και ο βασιλιάς Κάρολος συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο ενώ η βασιλική οικογένεια θρηνεί παράλληλα την απώλεια του Τόμας Κίνγκστον, του συζύγου της κόρης του Πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Μιχαήλ του Κεντ, Λαίδης Γκαμπριέλα Ουίνδσορ.

Όπως αναφέρουν πηγές που επικαλείται η «Sun», οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον «δεν είναι χαρούμενοι που θα πάει στο Celebrity Big Brother. Είναι εξοργισμένοι. Η Κέιτ δεν χρειαζόταν αυτό το άγχος».

Παράλληλα, η εν λόγω πηγή ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μέγκαν -στην οποία ο Goldsmith έχει επιτεθεί στο παρελθόν- θα μπορούσαν να βρεθούν στο στόχαστρό του κατά την παραμονή του στο «Big Brother».

Σύμφωνα με την πηγή, το «μαύρο πρόβατο» Goldsmith δεν είχε την ευλογία της οικογένειάς του να πάει στο σπίτι, αλλά θα το έκανε ούτως ή άλλως. Παράλληλα, ο επιχειρηματίας φέρεται να είπε σε φίλους ότι δεν πρόκειται να κάνει τίποτα για να βλάψει την Κέιτ ή τον Ουίλιαμ.

Στο στόχαστρό του Χάρι και Μέγκαν

Ο Goldsmith προσπάθησε να κερδίσει μια θέση στο «I’m A Celebrity» πέρυσι, αλλά απορρίφθηκε λόγω ανησυχιών ότι θα μπορούσε να φέρει σε δύσκολη θέση τον Ουίλιαμ και την Κέιτ.

Στο παρελθόν έχει μιλήσει εναντίον του Χάρι και της Μέγκαν μετά την κυκλοφορία του «Spare» και είναι γνωστός για τις «ειλικρινείς» απόψεις του για το ζευγάρι.

Οι βασιλικοί εμπειρογνώμονες είχαν προηγουμένως επικρίνει την απόφαση να τον καλωσορίσουν στο σπίτι του «Celebrity Big Brother» – αποκαλώντας την κίνηση ως «ντροπιαστική» και πιθανώς «επικίνδυνη» για τη βασιλική οικογένεια.

Οι γνώστες της εκπομπής λένε ότι οι παραγωγοί χαίρονται που εξασφάλισαν τον Goldsmith ως διαγωνιζόμενο λόγω των δεσμών του με τη βασιλική οικογένεια – και λόγω της τάσης του να λέει αυτό που σκέφτεται, ιδιαίτερα για τον κουνιάδο της Κέιτ, τον πρίγκιπα Χάρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Goldsmith έβγαζε τα προς το ζην χτίζοντας μια επιχείρηση πληροφορικής, αλλά ενεπλάκη σε σκάνδαλα, μεταξύ των οποίων και μία φωτογραφία με ναρκωτικά στην Ίμπιζα.

Συνελήφθη επίσης τον Οκτώβριο του 2017 αφού φέρεται να επιτέθηκε στην τέταρτη σύζυγό του, Julie-Ann, έξω από το σπίτι τους στο κεντρικό Λονδίνο. Ο Goldsmith τη χτύπησε και την έριξε στο έδαφος αφού τον κατηγόρησε ότι έπαιρνε ναρκωτικά κατά τη διάρκεια ενός μεθυσμένου καυγά έξω από το σπίτι τους τα ξημερώματα της 13ης Οκτωβρίου 2017.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό