24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Το ματς έπρεπε να λήξει ισόπαλο, μας έλειπε η ενέργεια»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League, αναφέρθηκε στην ενέργεια και την επιθετικότητα που έλειπε από τους παίκτες του, τονίζοντας ότι για εκείνον ο αγώνας θα έπρεπε να έχει λήξει ισόπαλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova: 

“Πιστεύω πως ήταν ένα ματς που βάσει της συνολικής εικόνας του, έπρεπε να λήξει ισόπαλο. Στο πρώτο μέρος το σπαταλήσαμε, καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να έχει τον έλεγχο 100%. Αιφνιδιαστήκαμε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και δεχτήκαμε το γκολ στα πρώτα λεπτά.

Δεν είχαμε συνολικά την ενέργεια και την επιθετικότητα που βγάζουμε στα ματς ενώ στο πρώτο μέρος καθυστερούσαμε στις αποφάσεις μας, στην τελική μας προσπάθεια, στην πίεση την οποία ασκούσαμε, γενικότερα δεν ήμασταν αυτοί οι οποίοι έχουμε συνηθίσει να δείχνουμε ότι είμαστε.

Οι ομάδες που βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις έχουν καλές και κακές στιγμές, η ζωή συνεχίζεται. Επί σειρά αγώνων δείξαμε ένα καλό πρόσωπο που δεν δείξαμε σήμερα. Δεν είχαμε ενέργεια, δεν είχαμε την πίεση που βγάζουμε σε κάθε ματς. Το πιο σημαντικό είναι η ισορροπία που πρέπει να έχει. Δεν μας αρέσει αυτή η ήττα αλλά πρέπει να ξεκινήσουμε τη δουλειά για το επόμενο παιχνίδι”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό