23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Το «μαγικό φίλτρο» αποκαλύπτει τα συναισθήματα και τους φόβους σου

Ειδήσεις Ελλάδα

Καθένα από αυτά δείχνει τους κρυφούς σου πόθους

Αν μπορούσες να φτιάξεις οποιοδήποτε φίλτρο, ποιο θα ήταν αυτό; Και αν σου το προσέφεραν ποιο θα διάλεγες να πιείς; Τα φίλτρα αντιστοιχούν στο Στοιχείο του Νερού, που δείχνει τα συναισθήματα, στις βαθύτερες επιθυμίες και φόβους μας και αυτό το τεστ μπορεί να φανερώσει πολλά για όλα αυτά. Ρίξε μια ματιά στα φίλτρα της κεντρικής φωτογραφίας, σκέψου τι επιθυμείς περισσότερο και μπορεί να αποκαλυφθούν πολλά για το τι ποθεί η ψυχή σου.

1. Το πράσινο φίλτρο: Μένεις νέος για πάντα

Τι είναι αυτό που σε ωθεί να πιείς το φίλτρο που σε κρατάει νέο για πάντα; Πώς θα άλλαζε τη ζωή σου;

Η επιλογή σου αυτή δείχνει ότι διψάς για συμφιλίωση με προηγούμενες επιλογές σου. Το πλεονέκτημα που σου δίνει, δηλ. το να παραμείνεις νέος/α, στην πραγματικότητα είναι ένας εύστοχος τρόπος για να συμφιλιωθείς με το παρελθόν. Αν δηλαδή μπορούσες να ζήσεις σε ένα νεότερο σώμα, θα μπορούσες να κάνεις άλλες επιλογές και να διαλέξεις ένα διαφορετικό δρόμο από αυτόν που έχεις ήδη ακολουθήσει.

Αλλά ξέρεις κάτι; Κάθε επιλογή σου καθορίζει το ποιος/α είσαι πραγματικά. Η ενέργεια που εκπέμπεις σου είναι αυτή που προξένησε τη μοίρα σου και αυτή η μοίρα είναι πολύ σημαντική για σένα. Για κάποιο λόγο την έχεις προσελκύσει.

Επιπλέον, αν θέλεις να περπατήσεις σε διαφορετικά μονοπάτια, μπορείς να ξεκινήσεις αμέσως. Θυμήσου ότι δεν γερνάς. Έχεις τόσες πολλές ζωές μπροστά σου. Εάν χρειάζεσαι επιπλέον βοήθεια, ίσως πρέπει να ελέγξεις τι συνέβη στην ζωή σου μέχρι τώρα…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό