20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο για τα 39α γενέθλια του (pic)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκλεισε τα 39 την περασμένη Δευτέρα (5/2) και με ποστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ, ευχαρίστησε όσους του ευχήθηκαν. 

Ο σούπερ σταρ της Αλ Νασρ Κριστιάνο Ρονάλντο δημοσίευσε ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαριστώντας τον κόσμο για τα μηνύματα που έλαβε για τα γενέθλιά του. Τη Δευτέρα (05/02), ο Πορτογάλος διεθνής γιόρτασε την… περίσταση με επιστροφή στις προπονήσεις -μετά την ανάρρωση από έναν τραυματισμό στη γάμπα- και φυσικά βρήκε χρόνο για να γιορτάσει με την οικογένειά του, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο Instagram με τον σύντροφό του Χεορχίνα και τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά του.

Ο νυν άσος της Αλ Νασρ, συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς, στη Σαουδική Αραβία, παρά τα 39 του χρόνια και κοιτάζει και το μέλλον του, στην Ευρώπη. Με 20 γκολ και 9 ασίστ σε, μόλις, 18 παιχνίδια πρωταθλήματος έχει γίνει ο ηγέτης της ομάδας, η οποία απαρτίζεται κι από άλλα γνωστά αστέρια, όπως Λαπόρτ, Μανέ, Μπρόζοβιτς και Τέλες. Στο πρωτάθλημα η ομάδα του κυνηγάει την Αλ Χιλάλ, των Κουλιμπαλί, Νέβες, Μίτροβιτς κ.α., όντας επτά βαθμούς πίσω, με 15 εναπομείναντα παιχνίδια.

Τα λόγια που έγραψε: 

«Ευχαριστώ που πέρασα τα 39α γενέθλιά μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: με την οικογένειά μου και πίσω στο προπονητικό. Σας ευχαριστώ όλους για τα θερμά μηνύματα».

Δείτε το ποστ:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό