26.8 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Το μήνυμα του Έλτον Τζον στους θριαμβευτές του Πεπ Γκουαρδιόλα

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
13.06.2023 | 08:55

PRINT SCREEN

Η Μάντσεστερ Σίτι έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του τρεμπλ και κέρδισε το σεβασμό της φίλαθλης κοινής γνώμης, με έναν εκ των θαυμαστών της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα να είναι και ο θρυλικός Βρετανός μουσικός Έλτον Τζον.

Λίγο μετά από την επικράτηση επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την οποία πανηγύρισε το νταμπλ η αποστολή της Σίτι είχε ένα ευχάριστο συναπάντημα στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ κατά την αναχώρησή της για την Κωνσταντινούπολη, αφού έπεσε πάνω στον Έλτον Τζον, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να αποκαλύπτει αυτό το γεγονός σε συνέντευξη Τύπου και να μην κρύβει τη χαρά του.

Λίγες ημέρες μετά, ήταν η σειρά του θρυλικού Βρετανού μουσικού να βγάλει το καπέλο του στο θαύμα της γαλάζιας αρμάδας που δημιούργησε ο Καταλανός, αφού έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στους πολίτες, προτρέποντάς τους να απολαύσουν τη φιέστα με την οποία θα γιόρταζαν τους τρεις τίτλους μαζί με τους οπαδούς τους.

“Γεια σου Πεπ, γεια σας παιδιά, τα καταφέρατε και είμαι τόσο χαρούμενος και συγκινημένος για εσάς. Τι σεζόν, τι επίτευγμα. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος για όλους εσάς.

Ήταν τόσο όμορφο που σας συνάντησα στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, είχε πολύ πλάκα. Σας εύχομαι τα καλύτερα για την post season, σας αξίζει ξεκούραση. Απολαύστε την φιέστα τίτλου”, ήταν το μήνυμά του.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

13 Ιουνίου 2023 00:11

σχετικα αρθρα

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα γιόρτασε με πούρο στην παρέλαση για το τρεμπλ της Σίτι

Ο Γκρίλις παρακάλεσε τον Σίλβα να μείνει στη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Χάλαντ έδωσε σόου ημίγυμνος υπό βροχή στην παρέλαση της Σίτι για το τρεμπλ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό