16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το μέλλον της ηλεκτρικής ποδηλασίας: Μια ματιά στο ηλεκτρικό ποδήλατο DUOTTS F26

Ειδήσεις Ελλάδα

Οδηγώντας στην καρδιά της επανάστασης των ηλεκτρικών ποδηλάτων, πήραμε στα χέρια μας το ηλεκτρικό ποδήλατο DUOTTS F26, ένα εξαιρετικό εργαλείο που συνδυάζει άψογα τη δύναμη, τη σχεδίαση και την τεχνολογία. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του.

Διπλάσια ισχύ, διπλάσια διασκέδαση

Με διπλούς κινητήρες 2x750W, η ισχύς εξόδου είναι τροματικά υψηλή. Ανεβάζοντας σε πλήρη ταχύτητα σε μόλις 4,2 δευτερόλεπτα, αυτό το ηλεκτρονικό ποδήλατο μπορεί να υπερηφανεύεται για τα ισχυρά 1500W, εξασφαλίζοντας γρήγορες κινήσεις με άψογη σταθερότητα. Είτε ταξιδεύετε στους δρόμους της πόλης είτε πλοηγείστε σε μονοπάτια εκτός δρόμου, η απόδοσή του παραμένει απαράμιλλη. 55 χλμ./ώρα είναι η τελική του, πραγματικό τούμπανο!

Αποκτήστε το ηλεκτρικό ποδήλατο DUOTTS F26 με σημαντική έκπτωση 90 ευρώ χρησιμοποιώντας το κουπόνι NNNDTSF26 στο τελευταίο βήμα του Check-Out.

Ανθεκτική και αξιόπιστη μπαταρία

Η αφαιρούμενη μπαταρία 48V 17,5Ah κατασκευής LG δεν είναι μόνο υψηλή σε χωρητικότητα αλλά και κορυφαία σε αντοχή. “Χωνεμένη” με ασφάλεια μέσα στο μεταλλικό πλαίσιο του DUOTTS F26, προσφέρει προστασία από το νερό παρέχοντας περίπου 70 χλμ. αυτονομίας με μία μόνο φόρτιση (όταν χρησιμοποιείται ο ένας μόνο κινητήρας και με ταχύτητα που δεν θα ξεπερνάτε τα 25 χλμ./ώρα).

“Καταπίνει” το έδαφος με ευκολία

Αναρρίχηση σε απόκρημνα εδάφη; Κανένα πρόβλημα. Το ηλεκτρικό ποδήλατο DUOTTS F26 μπορεί να διαχειριστεί κλίσεις έως και 55°, αποτέλεσμα του ισχυρού διπλού κινητήρα τουκαι του αποδοτικού σχεδιασμού γραναζιών αστέρα που μεγιστοποιεί τη ροπή και τη μετατροπή ενέργειας. Με αυτό το εργαλείο θα ανεβαίνεται ανηφόρες στην πόλη αλλά και πλαγιές χωρίς κανένα πρόβλημα.

Έξυπνη, διαισθητική οθόνη

Η Έξυπνη Έγχρωμη Οθόνη τεχνολογίας LCD που βρίσκεται εργονομικά τοποθετημένη στο κέντρο του τιμονιού προσφέρει στον αναβάτη μια προβολή υψηλής ευκρίνειας σημαντικών μετρήσεων για την κίνηση του DUOTTS F26 όπως την ταχύτητα, την ισχύς, τα χιλιόμετρα, τη θέση ταχύτητας (7 ταχύτητες Shimano) και τη διάρκεια οδήγησης. Η παρακολούθηση του ταξιδιού σας γίνεται πλέον παιχνιδάκι.

Μεγάλα, φαρδιά λάστιχα

Τα FAT τρακτερωτά ελαστικά 26″x4,0 με τακούνι είναι κάτι περισσότερο από ένα ενδιαφέρον αισθητικό χαρακτηριστικό. Υπόσχονται σταθερότητα σε όλα τα εδάφη, από λασπωμένα μονοπάτια μέχρι χιονισμένα μονοπάτια! Οι αντιολισθητικές, αντικραδασμικές ιδιότητές τους διασφαλίζουν ότι κάθε βόλτα θα είναι ομαλή και ασφαλής.

Αποκτήστε το ηλεκτρικό ποδήλατο DUOTTS F26 με σημαντική έκπτωση 90 ευρώ χρησιμοποιώντας το κουπόνι NNNDTSF26 στο τελευταίο βήμα του Check-Out.

Φρένα που ανταποκρίνονται

Η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας για τους κατασκευαστές του DUOTTS F26 και με το σύστημα Hydraulic Disc Brake, ο αναβάτης βρίσκεται σε καλά χέρια. Τα υδραυλικά δισκόφρενα εμπρός και πίσω διπλού συστήματος, σε συνδυασμό με δίσκους δισκόφρενου τύπου S, προσφέρουν γρήγορη απαγωγή θερμότητας. Ακόμη και σε σενάρια ξαφνικής στάσης, το φρενάρισμα είναι αποτελεσματικό και ομαλό προσφέροντας αυτοπεποίθηση στον αναβάτη.

Εύκολη φόρτιση

Η αφαιρούμενη μπαταρία είναι ένα ακόμα πρόσθετο όφελος για τους κατόχου τους του ηλεκτρικού ποδήλατου DUOTTS F26. Μπορείτε να παρκάρετε το ποδήλατο κάπου έξω, να αφαιρέσετε την μπαταρία του και να την φορτίστε το στο σπίτι, στη δουλειά ή ακόμα και σε ένα καφέ. Ο φορτιστής, φυσικά και περιλαμβάνεται στη συσκευασία του DUOTTS F26.

Ρυθμιζόμενη μπροστινή ανάρτηση

Για να κάνετε τις βόλτες σας όσο το δυνατόν πιο άνετες, το ποδήλατο είναι εξοπλισμένο με σύστημα ανάρτησης μπροστινού πιρουνιού από κράμα αλουμινίου. Ελαχιστοποιεί τις ενοχλήσεις από ανώμαλα εδάφη, κάνοντας την οδήγηση ομαλή και βελούδινη, κάθε φορά. Σημαντικό ότι η ανάρτηση είναι ρυθμιζόμενη σε κατάσταση soft και πιο hard. Εσείς επιλέγετε.

Συμπέρασμα

Το ηλεκτρικό ποδήλατο DUOTTS F26 δεν είναι απλώς ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, είναι από μόνο του ένα “Statement”! Ένας συνδυασμός ισχύος, καινοτόμου τεχνολογίας και κομψής σχεδίασης, έτοιμος να επαναπροσδιορίσει την αστική μετακίνηση. Είτε είστε μανιώδης ποδηλάτης είτε αρχάριος, αυτό το ηλεκτρονικό ποδήλατο υπόσχεται μια ασυναγώνιστη εμπειρία οδήγησης. Ζητάει 1.259 ευρώ αλλά θα λέγαμε, αξίζει την επένδυση!

Αποκτήστε το ηλεκτρικό ποδήλατο DUOTTS F26 με σημαντική έκπτωση 90 ευρώ χρησιμοποιώντας το κουπόνι NNNDTSF26 στο τελευταίο βήμα του Check-Out.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό