20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το λάθος διορθώθηκε, η αγάπη για την ΑΕΚ μένει για πάντα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Άμεσα διορθώθηκε το ορθογραφικό λάθος που είχε γίνει στις επιγραφές οι οποίες θα τοποθετηθούν στην είσοδο των VIP στην Αγια Σοφιά-ΟPAP Arena.

Το λάθος αφορούσε το επίθετο του Δημήτρη Μελισσανίδη και διορθώθηκε από τον Τάσο Διαμαντόγλου, ο οποίος, εκ παραδρομής, δεν το είχε γράψει σωστά.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο του οποίου η προσφορά στην ανέγερση του Ναού της ΑΕΚ είναι πολύ σημαντική. Έχει τοποθετήσει τα μάρμαρα στη βάση του Αετού, τα κίτρινα μάρμαρα στην αίθουσα υποδοχής και έχει συμβάλει στο να υλοποιηθεί τον όνειρο όλης της κιτρινόμαυρης οικογένειας.

Ερωτευμένος από μικρή ηλικία με την ΑΕΚ, ο κ.Διαμαντόγλου είναι ένας εξαιρετικός τεχνίτης. Από παιδί ασχολείται με τη συγκεκριμένη τέχνη και προσέφερε τιμές κάτω του κόστους και δωρεάν εργασία όποτε κλήθηκε να βοηθήσει. Μεγάλωσε στην περιοχή της Καλογρέζας και αγάπησε παθολογικά την Ένωση. Μπήκε στο οπαδικό κίνημα της και ακολουθούσε παντού την ομάδα. Στην εποχή όμως των «αναμάρτητων δικαστών» των social media κανένα λάθος δεν συγχωρείται.

Πέραν όμως από τα οργισμένα ποσταρίσματα και τις ειρωνικές αναρτήσεις αυτό που μετράει είναι η αγάπη και η προσφορά του κ.Διαμαντόπουλο στην ΑΕΚ. Τα λάθη διορθώνονται και ο έρωτας για την ΑΕΚ είναι πάνω απ’ όλα.  

Η 1η ελληνική crypto πλατφόρμα έρχεται…Επένδυσε εύκολα, γρήγορα & με ασφάλεια!Κάνε την προεγγραφή σου τώρα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό