20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το κόλπο των fashion girls για να δείχνει πάντα τέλειο το strapless φόρεμά σου

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πιο εύκολο και έξυπνο trick για να φορέσεις strapless ακόμη και αν έχεις μεγάλο στήθος.

Είτε έχεις μικρό, είτε μεγάλο στήθος, όταν μιλάμε για strapless σέρνουμε όλες ανεξαιρέτως τον ίδιο σταυρό. Σίγουρα τα κορίτσια με μεγάλο στήθος έχουν μια μεγαλύτερη πίεση από τον κοινωνικό περίγυρο σχετικά με τη διαχείριση του σώματός τους, ακόμη και αν ζούμε στο δυτικό κόσμο και το 2023, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμη και αν έχεις μικρό στήθος, όταν θέλεις να φορέσεις strapless αισθάνεσαι λίγο άσχημα. Από προσωπική εμπειρία, μιας και σε αυτό το κομμάτι δεν είμαι ιδιαίτερα juicy, θα έρθω να το επιβεβαιώσω.

Για αυτό και προσωπικά ποτέ μου δεν επέλεγα ένα τέτοιο shape, όσο και αν μου άρεσε, όσο και αν το θαύμαζα και στα 00s, αλλά και στο σήμερα που το Y2K style επανήλθε. Παρόλα αυτά συνέχιζα να βλέπω παντού υπέροχα strapless φορέματα και tube tops και αναρωτιόμουν, μα πώς το κάνουν όλες οι άλλες και φαίνεται τόσο όμορφο; Τις περισσότερες φορές που αποπειράθηκα να κάνω ένα δημιουργικό 00s mix and matched look με strapless φόρεμα, κατέληγα με ένα σουτιέν χωρίς τιράντες να διαγράφει μέσα από το φόρεμά μου και εμένα, που είμαι φανατική του free the nipple «κινήματος» να καταλήγω να αρνούμαι να το φορέσω.

https://www.instagram.com/p/CqsfvaoIHRq/The boob tape!

Μέχρι που ψάχνοντας για διάφορες λύσεις στο You tube ανακάλυψε πως οι περισσότερες fashion insiders χρησιμοποιούν τη γνωστή μας αυτοκόλλητη ταινία για το στήθος, aka boob tape. Το boob tape ήρθε για να σώσει την κατάσταση όχι μόνο γιατί -οκ- καλύπτει το στήθος επαρκώς, αλλά γιατί έχει και τη μαγική ικανότητα να του αλλάζει το σχήμα, σηκώνοντάς το και τονίζοντας όλα τα σωστά σημεία.

Στα καταστήματα θα βρεις τέτοιες ταινίες, οι οποίες είναι πολύ καλύτερες από οποιοδήποτε άλλο cup σιλικόνης, γιατί δεν φεύγει με τον ιδρώτα και την κίνηση και κρατάει επίσης το στήθος όσο σφιχτά θέλεις εσύ. Οι αποχρώσεις προσαρμόζονται στο χρώμα του δέρματος, ενώ επίσης την αγοράζεις και κρατάει για αρκετές χρήσεις ανάλογα με το πόσο μεγάλο κομμάτι θα χρησιμοποιήσεις κάθε φορά.

https://www.instagram.com/p/Co-J8uxoZu1/

Παρακάτω σου έχουμε και ένα μικρό tutorial για να μάθεις να τη χρησιμοποιείς:

Intimissimi



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό