17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το κινητό «διέψευσε» ξανά τον κρεοπώλη

Ειδήσεις Ελλάδα

Την στιγμή που οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου στο Μεσολόγγι εξακολουθούν να παραμένουν άκαρπες, καταιγιστικές είναι εξελίξεις γύρω από το πρόσωπο του κρεοπώλη και βασικού υπόπτου για την εξαφάνιση  του Μπάμπη Κούτσικου, καθώς το κινητό του δεν ήταν σπίτι του όπως ισχυριζόταν επί 8 ημέρες αλλά μαζί του, όταν μετέφερε τον 31χρονο άντρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες το στίγμα από το κινητό του 50χρονου «μίλησε» από τις κεραίες και οι Αρχές διαπίστωσαν πως ο κρεοπώλης έπεσε σε μια ακόμη αντίφαση, την σημαντικότερη ίσως μέχρι τώρα.

Από την πρώτη στιγμή που ανακρίνεται ο 50χρονος έλεγε στους αστυνομικούς πως δεν είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο όταν μετέφερε τον αγνοούμενο σε σημείο πίσω από τα ΤΕΙ Μεσολογγίου, ισχυρισμός ο οποίος καταρρίφθηκε.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, ο 50χρονος επιμένει πως δεν θυμάται το παραμικρό από όσα διαδραματίστηκαν την 4η Ιανουαρίου μη μπορώντας να δώσει άλλα στοιχεία για το τι συνέβη στον Μπάμπη Κούτσικο.

Η συνομιλία που προσπάθησε να «κρύψει»

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένας διαδικτυακός τσακωμός που είχε ο 31χρονος με τον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος φαίνεται ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τελευταία φορά τον Μπάμπη, προτού χαθούν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έχουν στρέψει τις έρευνες στο κινητό τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη, προκειμένου να εντοπίσουν τον 31χρονο από το Μεσολόγγι, που αγνοείται ήδη από τις 4 Ιανουαρίου.

Μάλιστα, οι Αρχές έχοντας στα χέρια τους το κινητό του 50χρονου προσπαθούν να ανακτήσουν δεδομένα, που έχουν διαγραφεί από την συσκευή, ενώ μάλιστα, έχουν ανακτήσει συνομιλίες των δύο ανδρών μέσω social media που -σύμφωνα με πληροφορίες- «καίνε» τον κρεοπώλη.

Όπως φαίνεται, ο βασικός ύποπτος είχε σβήσει αυτές τις συνομιλίες, οι οποίες αφορούσαν τα χρήματα που του είχε δανείσει ο αγνοούμενος. Στις συνομιλίες αυτές υπήρχε έντονος διάλογος μεταξύ τους στο Facebook, καθώς ο 30χρονος ζητούσε άμεσα τα χρήματα που του είχε δανείσει πίσω.

Το κινητό του αγνοούμενου «μίλησε»

Όπως αναφέρει το MEGA, στις 20:40 εντοπίζεται το αυτοκίνητο να πηγαίνει στην παλιά Εθνική Οδό στο ύψος του Μεσολογγίου. Επιστρέφει στο ίδιο σημείο έπειτα από 25 λεπτά.

Οι αστυνομικοί εκφράζουν βεβαιότητα πως ο κρεοπώλης κινήθηκε προς τον δρόμο του Ευηνοχωρίου και κάπου εκεί έχει συμβεί, ό,τι έχει συμβεί. Αποκλείουν το ενδεχόμενο της Ορεινής Ναυπακτίας που είναι πολύ μακρύτερα.

Το κινητό του θύματος, κλείνει στις 23:50. Παραμένει δηλαδή περίπου 2,5 ώρες ανοιχτό μετά τον αναφερόμενο χρόνο εξαφάνισής του. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα ο δράστης πήρε μαζί του το κινητό, και ίσως το πέταξε σε άλλο σημείο ή έκλεισε από μπαταρία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό