23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Το καυστικό σχόλιο για τον Βασάλο και η απάντηση στο instagram

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα βίντεο που ανέβασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο κανάλι Raw House στο Youtube, όπου σχολίαζε τα τηλεοπτικά πρόσωπα, έγινε αφορμή για να ξεκινήσει ένας δημόσιος διάλογος με τον Κώστα Τσουρό, ο οποίος το σχολίασε μέσα απο την εκπομπή του το Σάββατο το μεσημέρι. 

Πιο συγκεκριμένα, στο απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από την στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίαζε μεταξύ άλλων τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, λέγοντας τα εξής:

«Ο Γιώργος Λιάγκας είναι αυτό που λέμε “αγαπάς να τον μισείς”. Λέει αυτό που σκέφτεται. Λέει τη γνώμη του. Πολλές φορές μπορεί να μη συμφωνείς, αλλά αυτό που σκέφτεσαι όταν κάθεσαι στον καναπέ, είναι ο μοναδικός που έχει τα κότσια, ή ένας από τους λίγους, που τα λέει».

Ο Μικρούτσικος που είναι στο πάνελ, είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Με τα χρόνια που έχει στην τηλεόραση, ασχολείται με κάτι πράγματα, που εγώ στη θέση του δε θα ασχολιόμουν καν. Ασχολείται με τον Fipster, ποιος είναι ο Fipster για να ασχοληθείς μαζί του; Από την άλλη, που βρίσκει αυτή την όρεξη να κάθεται να τσακώνεται με όλο τον κόσμο; Εδώ εγώ τώρα και βαριέμαι να κάτσω να ασχοληθώ με το τι κάνει ο κόσμος, φαντάσου σε αυτή την ηλικία».

Σχολιάζοντας, λοιπόν, το βίντεο ο Κώστας Τσούρος είπε πως του “χτύπησε” κάπως το γεγονός, ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπήκε στη διαδικασία να σχολιάσει κάποιους παρουσιαστές:

«Είναι θάρρος να μπορείς να πεις τη γνώμη σου. Το θέμα εδώ για μένα είναι ότι δεν περιμένω τον Κωνσταντίνο Βασάλο να μου πει για τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Μου “χτύπησε» κάπως να ακούω τον Βασάλο να κρίνει τον Μικρούτσικο, τον Λιάγκα. Βρίσκεται σε μια εκπομπή που εκεί υποτίθεται πρέπει να σχολιάσει αλλά δεν σχολιάζει. Στο Youtube βγαίνει και σχολιάζει», είπε ο παρουσιαστής του Mega με την Ευριδίκη Βαλαβάνης να παίρνει τον λόγο αμέσως μετά και να λέει: «Δεν είμαι ο δικηγόρος του αλλά εκεί μπορεί να νιώθει πιο άνετα».

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέλεξε να απαντήσει στον Κώστα Τσουρό μέσα από τo instagram, όπου ανέβασε τα πάρακάτω stories: 

«Γνώμη για το αν έχω το δικαίωμα να εκφράζω ελεύθερα τη γνώμη μου για τους ανθρώπους της τηλεόρασης και αν μου επιτρέπουν να την εκφράζω;

Πηγή: instagram

Γνώμη που όλοι σχολιάζουν τους πάντες αλλά δεν δέχονται σχόλια και γνώμες από ανθρώπους εκτός της τηλεόρασης; Δημοκρατικά μου ακούγονται όλα αυτά».

Πηγή: instagram

Πηγή: instagram

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό