23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το Κατάρ θα πληρώσει τα έξοδα 1.600 οπαδών με αντάλλαγμα να το προωθήσουν στα social media

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ
02.11.2022 | 15:00

Στιγμιότυπο από την Ντόχα στο Κατάρ ενόψει του Μουντιάλ
2021 DARKO BANDIC / AP IMAGES

Το Κατάρ στην προσπάθειά του να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί θα πληρώσει τα έξοδα 1.600 οπαδών με αντάλλαγμα να διαφημίσουν το τουρνουά μέσω των social media που διαθέτουν.

Έχουμε πλέον μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, το οποίο θα ξεκινήσει στις 20 Νοεμβρίου. Παράλληλα έχουν ενταθεί οι “φωνές” και οι κριτικές που αφορούν την καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Από τη μεριά της, η διοργανώτρια χώρα προσπαθεί να διαφημίσει το τουρνουά με όποιον τρόπο μπορεί. Σύμφωνα με το Associated Press, το Κατάρ αποφάσισε να καλύψει τα έξοδα σε 1.600 οπαδούς για να τραγουδήσουν στην τελετή έναρξης και να παραμείνουν επίσης, για δύο εβδομάδες, ώστε να προωθήσουν τη χώρα και τη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί, οι οποίοι αναμένεται να είναι από 30 έως 50 άτομα από κάθε έθνος, θα ερμηνεύσουν ένα συγκεκριμένο τραγούδι για κάθε χώρα στις 20 Νοεμβρίου πριν το Κατάρ αγωνιστεί με τον Ισημερινό στην πρεμιέρα του Μουντιάλ.

Το Κατάρ θα τους εξασφαλίσει τα αεροπορικά εισιτήρια και τη διαμονή σε διαμερίσματα αξίας χιλιάδων δολαρίων, όπου θα μείνουν τουλάχιστον έως τις 4 Δεκεμβρίου ή και μέχρι τις 18 του ίδιου μήνα -εάν το επιθυμούν-, όταν και θα ολοκληρωθεί η διοργάνωση.

Παράλληλα, θα λαμβάνουν ημερησίως 250 ριάλ Κατάρ (περίπου 70 ευρώ). Ως αντάλλαγμα οι “Fan Leaders”, όπως θα ονομάζονται οι εν λόγω οπαδοί, έχουν υποχρέωση να παράγουν περιεχόμενο σχετικό με το Μουντιάλ στα social media, ώστε να το προωθήσουν.

Μεταξύ άλλων θα πρέπει να κάνουν like και να κοινοποιούν τις αναρτήσεις του επίσημου λογαριασμού του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα δικά τους προφίλ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό