23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το Κατάρ ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα ονομασίας του νέου σταδίου της Έβερτον

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Κατάρ έχει τώρα στραμμένο το βλέμμα στην Έβερτον. Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Φαρχάντ Μοσίρι, έχει συνομιλίες με την Qatar Airways για  τα δικαιώματα ονομασίας του νέου σταδίου της ομάδας στις αποβάθρες Bramley-Moore, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Έβερτον αναζητά νέους χορηγούς από τον περασμένο Μάρτιο, αφού διέκοψε τις σχέσεις με εταιρείες που συνδέονται με τον Αλισέρ Ουσμάνοφ, μετά τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν σε Ρώσους επιχειρηματίες για την εισβολή στην Ουκρανία.

Η USM Holdings του Ουσμάνοφ πλήρωνε 12 εκατομμύρια στερλίνες ετησίως ως δικαιώματα ονοματοδοσίας για το προπονητικό κέντρο του συλλόγου.

Και όχι μόνο, αφού ο Ουσμάνοφ είχε επίσης πληρώσει εφάπαξ 30 εκατομμύρια λίρες για να αγοράσει τα δικαιώματα ονομασίας του νέου σταδίου των 500 εκατομμυρίων, το οποίο θα πρέπει να είναι οριστικά έτοιμο για τη σεζόν 2024-25, για να αντικαταστήσει το Goodison Park.

Ο Μοσίρι βρέθηκε στη Ντόχα κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξήχθη τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο στη χώρα του Κόλπου και φαίνεται ότι είχε συνομιλίες με τα στελέχη της Qatar Airways.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό