18.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Το «καρφί» στην κάμερα για το τρίτο πρόσωπο, μετά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Τριβυζά

Ειδήσεις Ελλάδα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και στην Ελένη Μουστάκη έκανε η Σταυρούλα Χρυσαειδή, πριν αναχωρήσει με τους υπόλοιπους παίκτες για το Survivor All Star.

Η αθλήτρια, η οποία χώρισε μετά από μόλις τρεις μήνες γάμου από τον Παναγιώτη Τριβυζά, άφησε ένα υπονοούμενο για τα όσα ειπώθηκαν σχετικά με το «τρίτο πρόσωπο».

«Τελευταία κλήση που θα κάνεις;» ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδη να λέει: «Σίγουρα θα πάρω τους γονείς μου και τον αδελφό μου. Φταίω τώρα να πω το τρίτο πρόσωπο να το σατιρίσουμε λίγο; Δεν γελούσα καθόλου με αυτά που άκουγα».

Η συγγνώμη από τη Μαρία Αντωνά

Η Μαρία Αντωνά ήταν εκείνη που είχε κάνει λόγο για «τρίτο πρόσωπο» ανάμεσα στη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Παναγιώτη Τριβυζά, κάτι όμως για το οποίο απολογήθηκε λίγες ημέρες μετά ζητώντας δημόσια συγγνώμη. «Εγώ αναφέρθηκα σε κάποιες φημολογίες που ήθελαν να υπάρχει τρίτο πρόσωπο, από την στιγμή που και η ίδια διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, οφείλουμε ένα συγγνώμη και να απολογηθώ και εγώ προσωπικά, διότι μετέφερα κάποιες φημολογίες οι οποίες δεν βασίζονται στην πραγματικότητα.

Οπότε ούτε τις υιοθετούμε ως εκπομπή, ούτε κι εγώ μεμονωμένα, οπότε καλή συνέχεια και συγγνώμη αν την έφερα σε δύσκολη θέση και την στεναχώρησα. Καλές γιορτές και πραγματικά ό,τι καλύτερο»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό