22.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Το καρτέρι θανάτου του 39χρονου στην 28χρονη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα συγκλονιστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας το οποίο δείχνει καρέ καρέ τον 39χρονο δολοφόνο να παρακολουθεί την 28χρονη λίγο πριν φτάσει στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας 1ης Απριλίου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέδειξε το Mega, ο δράστης είχε πάρει τη μοτοσικλέτα του και παρακολουθούσε στενά την 28χρονη λίγο πριν προβεί στο ειδεχθές έγκλημα μπροστά στο αστυνομικό τμήμα.

Στο βίντεο, ο 39χρονος εμφανίζεται στις 21:12 της Κυριακής αλλά και στις 21:18 της Δευτέρας να την παρακολουθεί όταν η 28χρονη επέστρεφε στο σπίτι της το οποίο είχε νοικιάσει μετά τον χωρισμό τους.

Το σπίτι της, ήταν μόλις τρία λεπτά με τα πόδια από το Αστυνομικό Τμήμα. Η κοπέλα, αντιλαμβανόμενη ότι ο πρώην σύντροφός της συνεχίζει να την παρακολουθεί, κατέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα καθώς φοβόταν για τη ζωή της.

Πολλά ερωτηματικά γύρω από τη δολοφονία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Flash.gr την ώρα της καταγγελίας από την Κυριακή στο γραφείο της αξιωματικού υπηρεσίας υπήρχε μέσα και η υποδιοικήτρια του τμήματος καθώς χθες το βράδυ είχε υπηρεσία ως επόπτης δυτικής Αττικής.

Κάτι που σημαίνει πως υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό για να πάει η κοπέλα με συνοδεία αστυνομικού στο σπίτι της καθώς οι επόπτες πραγματοποιούν περιπολίες στον τομέα ευθύνης τους με όχημα της αστυνομίας – αν και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει ξεκαθαριστεί το τι ειπώθηκε ανάμεσα στην Κυριακή και την αξιωματικό υπηρεσίας ως προς την κλήση στην άμεση δράση που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό