23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το καλωσόρισμα του Λιούμπισιτς στα Σπάτα και το χαμόγελο του Αλμέιδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο νεοαποκτηθείς άσσος της ΑΕΚ ντύθηκε και επίσημα στα κιτρινόμαυρα με την παρθενική του συμμετοχή στην πρωινή προπόνηση της Ένωσης στα Σπάτα. Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, γνώρισε θερμή υποδοχή από εχθές το απόγευμα (31/1) από τους φίλους της Ένωσης, και ακόμη μια σήμερα το πρωί(1/2) από τους συμπαίκτες του και τον coach, Ματίας Αλμέιδα.

Με κάθε επισημότητα παίκτης της ΑΕΚ θεωρείται πια ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς έως το το 2029! Σήμερα Πέμπτη (1/2) ο Κροάτης μέσος, έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους κιτρινόμαυρους με την ΠΑΕ ΑΕΚ να δημοσιεύει τα σχετικά πλάνα στο προφίλ της στα social media! Ο ίδιος φάνηκε αρκετά χαρούμενος από τις δηλώσεις του και πραγματικά δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι η μεταγραφή του πέρασε από χιλιάδες κύματα και τελικά τελείωσε αισίως! Με τον ίδιο να αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Υπήρχαν πολλές διακυμάνσεις αυτή την υπόθεση. Εγώ ήθελα κάθε στιγμή να έρθω σε αυτή την ομάδα, με ενδιέφερε μόνο να μπω στα αεροπλάνο και να έρθω εδώ. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είμαι εδώ. Αλλά είμαι πολύ υπερήφανος και χαρούμενος που έχει τελειώσει καλά όλο αυτό».

O 24χρονος, που αγωνίζεται στην Εθνική Αυστρίας, γνώρισε από κοντά τους νέους του συμπαίκτες, συνομίλησε μαζί τους και πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα προπόνησης της Ένωσης!

Δείτε το σχετικό βίντεο από τη δημοσίευση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό