16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Το καλοκαιρινό σου μακιγιάζ; Στις αποχρώσεις του ήλιου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα αψεγάδιαστο make-up ξεκινά από την προετοιμασία του δέρματος και άλλα πολύτιμα tips για να ξεχωρίσεις. 

Τους μήνες του καλοκαιριού, είναι η ιδανική στιγμή για να εξερευνήσουμε την απόλυτη εναρμόνιση του make-up με το άκρως εκθαμβωτικό φως του ήλιου. Ο σαγηνευτικός κόσμος του καλοκαιρινού μακιγιάζ είναι γεμάτος από φωτεινές αποχρώσεις, γήινα χρώματα και απαλές υφές που σε καλούν να τα δοκιμάσεις, με τον μοναδικό τρόπο που ξέρεις μόνο εσύ!

Ο τέλειος καμβάς; Η επιδερμίδα σου!

Ένα αψεγάδιαστο make-up ξεκινά από την προετοιμασία του δέρματος. Επίλεξε ελαφριές, μη-λιπαρές φόρμουλες βάσης που προσφέρουν στην επιδερμίδα σου τη βαθιά ενυδάτωση που χρειάζεται, κατά τη διάρκεια των ζεστών καλοκαιρινών ημερών. Άλλωστε, η λαμπερή και υγιής επιδερμίδα είναι ο τέλειος καμβάς για να πετύχεις το πιο εκθαμβωτικό ηλιοκαμένο αποτέλεσμα!

Φρύδια τοξωτά

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια αποτελούν διαχρονική τάση στην ομορφιά και στο μακιγιάζ. Όμως για να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση. Αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο, η καμπύλη του τόξου είναι προτιμότερο να είναι γωνιακή ενώ τα τετράγωνα πρόσωπα χρειάζονται ένα λιγότερο έντονο τόξο.

Για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε ένα μολύβι φρυδιών, σχηματίζοντας μικρές γραμμούλες που μιμούνται τη φυσική τρίχα και στη συνέχεια γέμισε απαλά με χρώμα, όπου χρειάζεται.

Δοκίμασε το Brow Ultra Slim μολύβι φρυδιών, για να αποκτήσεις τα φρύδια που επιθυμείς και το ολοκληρωμένο makeup look που θα σε συνοδεύει όλη μέρα!

Απογείωσε τις γήινες αποχρώσεις

Αυτό το καλοκαίρι για μακιγιάζ ματιών, «παίξε» σε φωτεινές αποχρώσεις. Χρησιμοποίησε μια παλέτα σκιών σε τόνους όπως: χρυσό, bronze, δροσερό μπλε αλλά και έντονο ροζ, που θα αναδείξουν τα μάτια σου και θα τους δώσουν ένα mermaid look. Ξεκίνησε με μία πιο ανοιχτή σκιά για το εσωτερικό του ματιού και συνέχισε προς τα έξω με την πιο σκούρα σκιά της επιλογής σου.

Τελειοποίησε το βλέμμα που μαγνητίζει, αναδεικνύοντας τις βλεφαρίδες σου. Εφάρμοσε στην αρχή, μία primer μάσκαρα για τη σωστή θρέψη και περιποίηση των βλεφαρίδων σου και στη συνέχεια δύο στρώσεις από αδιάβροχη μάσκαρα που θα τους χαρίσει ένταση, χωρίς να τους προσθέτει υπερβολικό όγκο.

Το Highlight(er) του καλοκαιριού!

Το καλοκαίρι σε προσκαλεί να αποχαιρετίσεις το ματ look και να αγκαλιάσεις τη φυσική σου λάμψη. Χρησιμοποίησε ένα highlighter με λαμπερές ανταύγειες για να τονίσεις και να αναδείξεις τις γωνίες του προσώπου σου, όπως τα ζυγωματικά και τις γωνίες των ματιών σου. Προτίμησε προϊόντα με διάφανη, ανάλαφρη υφή για εντυπωσιακή λάμψη, χωρίς υπερβολές.

Αδιάκοπο ρουζ

Επίλεξε αποχρώσεις ροζ ή περισσότερο φυσικούς τόνους για ένα ελαφρύ, φυσικό αποτέλεσμα, αέρινο και ανάλαφρο που θα ακολουθεί το φυσικό σχήμα του προσώπου σου.

Χείλη δροσερά σαν το καρπούζι

Το καλοκαίρι θέλει χρώμα και τα χείλη ζωηράδα! Γι’ αυτό, επίλεξε φούξια, κοραλλί και απαλές κόκκινες αποχρώσεις για να «ντύσεις» τα χείλη σου στο απόλυτο καλοκαιρινό mood. Κι αν θες να τους δώσεις έξτρα λάμψη και να απογειώσεις το μακιγιάζ χειλιών σου, άπλωσε μία ελαφριά στρώση από ένα διάφανο lip gloss.

Αδιάβροχα προϊόντα: Ο Σύμμαχος του Καλοκαιρινού Make-up

Τα αδιάβροχα προϊόντα είναι must τους καλοκαιρινούς μήνες. Γιατί; Αφού, βγαίνεις από το σπίτι το πρωί και οι βουτιές ή και οι βόλτες κρατάνε πολλές φορές μέχρι το βράδυ. Για να κρατήσεις όμως το make up στη θέση του, χρειάζεσαι προϊόντα που να έχουν διάρκεια.

Για φρέσκο και αψεγάδιαστο make up όλη μέρα, δοκίμασε την αδιάβροχη μάσκαρα Lash Sensational Sky High από την Maybelline που είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα bamboo και περιέχει μικροΐνες για επιπλέον όγκο στις βλεφαρίδες, αφήνοντας παράλληλα την πιο ανάλαφρη αίσθηση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό