23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Το κακό παιχνίδι της τύχης «χτύπησε» τον Τορεχόν κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Ειδήσεις Ελλάδα

«Μαύρη» σύμπτωση επιφύλασσε η μοίρα, για τον Τορεχόν με τον παίκτη να πετυχαίνει δύο παρόμοια αυτογκόλ, στο ίδιο γήπεδο και στο ίδιο λεπτό.

Ο Παναιτωλικός, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό, καθώς ηττήθηκε ξανά με ανατροπή (2-1) από τους Πειραιώτες αυτή τη φορά, στο Αγρίνιο (28/2) με έναν πανομοιότυπο τρόπο, με εκείνον κόντρα στον ΠΑΟΚ. 

Ο «μοιραίος» των παιχνιδιών για τους Αγρινιώτες και στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, είναι ο Αργεντίνος αμυντικός Τορεχόν, με μια περίεργη «σύμπτωση» να τον χτυπάει και τις δυο φορές.  Συγκεκριμένα ο 27χρονος στο 72ο λεπτό του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ενώ η ομάδα του προηγούνταν με 1-0, ο Σάστρε στην αρχή της φάσης έκανε μια σέντρα από τα δεξιά, με τον άτυχο αμυντικό να προσπαθεί να κόψει την πορεία της με αποτέλεσμα να την στέλνει στα δίχτυα.

Το ίδιο ακριβώς σκηνικό συνέβη και στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό (28/2) ζώντας ξανά την ίδια κατάσταση. Ξανά ο ίδιος, ξανά το ίδιο λεπτό. Ο Παναιτωλικός προηγούνταν πάλι με 1-0 κόντρα στους «ερυθρόλευκους» αυτή την φορά . Ο Αργεντίνος βρισκόταν στον πάγκο, μπήκε ως αλλαγή στο 70′ και μετά από δύο λεπτά με τον ίδιο τρόπο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από το γύρισμα του Ζέλσον Μάρτινς ξανά από την δεξιά μεριά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό