21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το ιλιγγιώδες ποσό που ξόδεψε ο Νεϊμάρ για τα δικαστικά έξοδα του Ντάνι Άλβες

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένοχος κρίθηκε ο Ντάνι Άλβες στην υπόθεση βιασμού σε βάρος μίας 23χρονης κοπέλας σε νυχτερινό μαγαζί στη Βαρκελώνη, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε φυλάκιση 4,5 ετών. Μετά τη δίκη ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα κλήθηκε να πληρώσει ένα τεράστιο χρηματικό πόσο ευρώ για τις δικαστικές αποζημιώσεις του.

Ωστόσο φαίνεται να έχει κάνει αρκετά καλές… επιλογές στις φιλίες του καθώς ο συμπατριώτης και πρώην συμπαίκτης του τόσο στην Εθνική Βραζιλίας όσο και σε Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, του παρείχε τεράστια οικονομική βοήθεια.

Η βραζιλιάνικη «UOL» με δημοσίευμά της αποκάλυψε πως ο άσος της Αλ Χιλάλ μαζί με την οικογένειά του ξόδεψαν το ιλιγγιώδες ποσό των 150 χιλ. ευρώ για τα έξοδα του Ντάνι Άλβες, ενώ παράλληλα διόρισαν τον Γκουστάβο Σίστο, που αποτελεί έμπιστο νομικό εκπρόσωπο της οικογένειας, στην υπεράσπιση του 40χρονου.

Υπενθυμίζουμε ότι η Εισαγγελία ζήτησε κάθειρξη εννέα χρόνων καθώς και αποζημίωση από τον Βραζιλιάνο ύψους 150.000 ευρώ προς το φερόμενο ως θύμα, ενώ παράλληλα να επιβληθούν περιοριστικά μέτρα ενός χιλιομέτρου από την νεαρή γυναίκα αλλά και δεκαετή επιτήρηση.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, αφού άλλαξε αρκετές φορές τις καταθέσεις του, ισχυρίστηκε εν τέλει ότι υπήρξε κοινή συναίνεση στην σεξουαλική συνεύρεση, μη δείχνοντας ουδεμία επιθετικότητα στο θύμα κατά τη συνάντησή τους σε νυχτερινό κλαμπ της πόλης.

Την ίδια στιγμή, όμως, η 23χρονη κατήγγειλε ότι δεν υπήρξε κοινή συναίνεση και πως υπήρξε ολοκληρωτική σεξουαλική πράξη δίχως την θέλησή της. Σημειώνεται, ότι αμφότερες οι δύο πλευρές συνεχίζουν να έχουν το δικαίωμα άσκησης έφεσης στο ανώτερο δικαστήριο της Βαρκελώνης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό