18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το επικό post της ΕΛΑΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία διαφήμιση ενός μπαρ που έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες «επιστράτευσε» η Ελληνική Αστυνομία για να ενημερώσει τους πολίτες για τα μέτρα οδικής ασφάλειας που ισχύουν σε όλη τη χώρα για το τριήμερο της Καθαρά; Δευτέρας.

Ο λόγος (φυσικά) για το viral βίντεο του μπαρ «Σκορπιός», το οποίο έχει γίνει… trend τις τελευταίες ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που αποφάσισε να εκμεταλλευθεί και η ΕΛΑΣ.

«Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιεις ποτό; Το Scorpios είναι για εσένα! Παμ!», ακούγεται να λέει μία γυναίκα στο σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, προσπαθώντας να διαφημίσει το εν λόγω μικρό μπαρ που βρίσκεται στην Καλλιθέα.

Στη συνέχεια του βίντεο, η γυναίκα ξεναγεί το κοινό στο μπαρ, ενώ δεν παραλείπει να μας συστήσει και δύο φίλες του μαγαζιού. Η ΕΛΑΣ εμπνεύστηκε από το βίντεο για να προωθήσει τα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας.

«Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιεις ποτό; Το τιμόνι ΔΕΝ είναι για σένα. ΠΑΜ. Μάθε το γιατί», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο μήνυμα που έχει αναρτηθεί στον επίσημο λογαριασμό της Αστυνομίας στο Twitter.

Και παρακάτω μπορείτε να δείτε το… ορίτζιναλ βίντεο για να καταλάβετε γιατί γίνεται αυτός ο χαμός:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό