17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας περνάει μέσα από το ACTION 24

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην τελική ευθεία του μπαίνει το κύπελλο Γαλλίας και το Action 24 έχει φροντίσει να καλύψει όλες τα μεγάλα ματς της διοργάνωσης. Τέσσερις ομάδες έχουν απομείνει στη διοργάνωση και ο πρώτος ημιτελικός (02/04, 21:45), είναι ανάμεσα στην ιστορική Λυών και την έκπληξη της διοργάνωσης, Βαλενσιέν, μία ομάδα η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Η Λυών στα προημιτελικά του Coupe de France, είχε υποδεχθεί τη Στρασμπούρ, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 0-0 στην κανονική διάρκεια του αγώνα και είχαν οδηγηθεί στα πέναλτι. Χάρις στην άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Περίν (4-3), οι «λιονέ» πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Η Βαλενσιέν από την άλλη, είχε αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Ρουέν. Μετά τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτι, με τους «κόκκινους» να προκρίνονται με 4-2 και να κάνουν όνειρα για τελικό. Το ιδιαίτερο της υπόθεσης είναι ότι η Βαλενσιέν είναι με… το ένα πόδι στην τρίτη κατηγορία, μιας και στο πρωτάθλημα είναι τελευταία στο -16 από τις θέσεις παραμονής.

Η Λυών από την άλλη, δύσκολα θα μπορέσει να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω της Ligue 1, οπότε γνωρίζει ότι είναι μοναδική ευκαιρία το να πάει στον τελικό και να παίξει με τον νικητή του Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό