23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το «δολοφονικό» τάκλιν στον Κακά και οι οδηγίες στον Βενγκέρ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πασίγνωστος Youtuber, Speed, κατάφερε για μία ακόμη φορά να γίνει viral, σε έναν αγώνα φιλανθρωπικού σκοπού, στον οποίο συμμετέχουν μερικοί από τους πιο πετυχημένους ανθρώπους του χώρου, αλλά και πολλοί διάσημοι content creators. Στην μία ομάδα, την «Team Chunkz» αγωνίζονται οι Ρομπέρτο Κάρλος, Νταβίντ Βίγια και Εντέν Αζάρ, με προπονητή τον Αρσέν Βενγκέρ.

Από την άλλη μεριά, είναι το «Team Aboflah», την οποία εκπροσωπούν – μεταξύ άλλων – ο Κακά, ο Ντιντιέ Ντρογμπά και ο Τιμ Κέιχιλ, ενώ στην άκρη του πάγκου κάθεται ο Αντόνιο Κόντε. Πριν καν αρχίσει το ματς, ο Speed άρχισε να συζητάει για τακτική με τον Αρσέν Βενγκέρ και να του δίνει συμβουλές για το τι μπορεί να κάνει με την μπάλα στο γήπεδο.

Στη συνέχεια, έπιασε τον Εντέν Αζάρ και του ξεκαθάρισε πως επιθυμεί εκείνος να παίξει στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο Βέλγος πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και της Τσέλσι του είπε αρχικά πως δεν υπάρχει περίπτωση και πως η θέση είναι δική του, αλλά μετέπειτα συμφώνησε να παίξουν από εκεί μαζί!

Το 5λεπτο που μεσολάβησε ανάμεσα στο 25ο και το 30ο λεπτό της αναμέτρησης πήρε… φωτιά. Ο Speed έκανε ένα «δολοφονικό» τάκλιν στον Κακά, για το οποίο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής σε πλαίσιο κανονικού αγώνα θα είχε ήδη αποχωρήσει για τα αποδυτήρια. Αφού, βέβαια, το ματς είναι για φιλανθρωπικούς σκοπούς, εκείνος τιμωρήθηκε με την κίτρινη κάρτα, ενώ ήταν έξαλλος με την απόφαση του διαιτητή.

Έτσι, αφού παρέμεινε στο γήπεδο, μερικά λεπτά αργότερα είχε μία τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει. Ο Αζάρ του έστρωσε την μπάλα προ κενής εστίας, όμως ο Speed δεν κατάφερε να πλασάρει, «έπιασε»… αέρα και η ευκαιρία χάθηκε. Για άλλη μία φορά, ο διάσημος Youtuber μας έκανε πάντως να γελάσουμε!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό