22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το γύρισε… μόνος του το Classico για τη Ρεάλ (2-1)

Ειδήσεις Ελλάδα

Απίστευτο, κι όμως… αληθινό! Η Ρεάλ Μαδρίτης φαινόταν να μην έχει… παλμό, αλλά ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ το έκανε ξανά. Πέτυχε δύο γκολ, γύρισε το ματς τούμπα… μόνος του (2-1) και η «βασίλισσα» έφυγε με τη νίκη από την έδρα της Μπαρτσελόνα, πατώντας κορυφή.

Τα λόγια πλέον είναι περιττά. Ο Μπέλινγκχαμ είναι απίστευτος και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η μεγάλη νικήτρια του Classico της 10ης αγωνιστικής της La Liga με εντυπωσιακό τρόπο. Ο Άγγλος μέσος συνέβαλε τα μέγιστα σε αυτήν την επική ανατροπή (2-1) στη Βαρκελώνη με δύο γκολ και η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ανέβηκε ξανά στην 1η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπήκε καθόλου καλά στο ματς, έκανε πολλά αβίαστα λάθη και δύο τέτοια εκμεταλλεύτηκε ο Γκιντογκάν για να ανοίξει το σκορ στο 6ο μόλις λεπτό. Από ένα νέο σφάλμα, του Τόνι Κρόος αυτή τη φορά, ο Φερμίν Λόπες σημάδεψε το δοκάρι, ενώ οι Καταλανοί έχασαν αρκετές ακόμη ευκαιρίες.

Ίδιο σκηνικό και στην αρχή του δευτέρου μέρος, αφού στο 51′ ο Ινίγκο Μαρτίνεθ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά, ενώ ο Κέπα είπε «όχι» στην προσπάθεια του Ρόναλντ Αραούχο από κοντά. Τότε, «μίλησε» ο… Μπέλινγκχαμ. Ο Άγγλος ισοφάρισε σε 1-1 με τρομερή «οβίδα» στο 68′, στην οποία δεν μπορούσε να αντιδράσει ο Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν.

Τότε, με το σκορ στην ισοπαλία, το έκανε… ξανά! Η μπάλα του στρώθηκε μετά από επαφή του Λούκα Μόντριτς, εκείνος πλάσαρε με την μία τον Γερμανό τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα και χάρισε τη νίκη στη Ρεάλ Μαδρίτης (2-1).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Μπαλντέ, Μαρτίνεθ, Κρίστενσεν, Αραούχο, Γκάβι, Φερμίν Λόπες, Γκιντογκάν, Φέλιξ, Φεράν Τόρες, Κανσέλο.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κ. Αντσελότι): Κέπα, Μεντί, Αλάμπα, Ρούντιγκερ, Καρβαχάλ, Τσουαμενί, Κρόος, Μπέλινγκχαμ, Βαλβέρδε, Βινίσιους, Ροντρίγκο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό