23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το Βουνό του Chase επί το έργον – Η φωτογραφία του γιατρού

Ειδήσεις Ελλάδα

«Καθαρίζει» τους αντιπάλους του στο Chase με συνοπτικές διαδικασίες, οι γνώσεις του είναι τεράστιες όπως και των υπολοίπων chasers, ωστόσο το «Βουνό» του δημοφιλούς παιχνιδιού στην τηλεόραση στην επαγγελματική του ζωή είναι ειδικός παθολόγος και υπηρετεί σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας.

Ημέρες γιορτών και όπως χιλιάδες συνάδελφοί του αλλά και νοσηλευτικό προσωπικό δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στα νοσοκομεία της χώρας για να σώσουν ζωές αλλά και να απαλύνουν τον πόνο ασθενών και συγγενών. Να τους κάνουν να χαμογελάσουν σε δύσκολες στιγμές και να ξεχάσουν έστω και για λίγο προς βρίσκονται σε νοσοκομείο. 

Ο Βασίλης Φασιάς ο γιατρός – παντογνώστης ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στα social media μια φωτογραφία με τους συναδέλφους του του γκρουπ που θα δουλέψει αυτές τις ημέρες αδιαφορώντας για το γεγονός πως είναι αυτό που λέμε… «χρονιάρες μέρες».

Άλλωστε αυτό φαίνεται από το γεγονός πως όχι μόνο ποζάρουν στον φακό αλλά ειναι χαμογελαστοί και δείχνουν πως παρά τις όποιες δυσκολίες και το γεγονός ότι είναι μακριά από τους δικούς τους, είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κάνουν το λειτούργημά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Όσο για το «Βουνό», δικαιολογεί απόλυτα το ψευδώνυμο που του έχουν δώσει στο παιχνίδι μιας και η διαφορά ύψους με τους συναδέλφους του, είναι κάτι περισσότερο από εμφανές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό