14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ειδήσεις Ελλάδα

Viral μέσα σε μόνο λίγες ώρες έγινε το βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, με ένα ακόμη ηλεκτρικό πατίνι να καταλήγει στο βυθό του Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη. 

Από τις αντιδράσεις τους φαίνεται να το θεωρούν αστείο. Σε πρώτο πλάνο ένας νεαρός, φαίνεται να ρίχνει το ηλεκτρικό πατίνι στη θάλασσα του Θερμαϊκού. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου του έχουν καλυφθεί, με φίλο του, να καταγράφει τις εικόνες με κινητό τηλέφωνο.

Όλα αυτά όμως δεν συμβαίνουν για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη. Είναι χαρακτηριστικό, ότι μετά από κάθε καθαρισμό στον βυθό του Θερμαϊκού, εντοπίζονται τα τελευταία χρόνια από πατίνια και μοτοποδήλατα μέχρι μπαταρίες αυτοκινήτων και λάστιχα!

Μάλιστα μετά την πρόσφατη δράση καθαρισμού, στην οποία συμμετείχαν και δύτες ανασύροντας βαριά αντικείμενα, επισήμαναν ότι τα πλέον επικίνδυνα είναι οι μπαταρίες οχημάτων, καθώς κατά το διάστημα που παραμένουν στο βυθό απελευθερώνουν επικίνδυνα υγρά.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως, πως για να ανασυρθούν τα ευρήματα, είχε επιστρατευτεί μέχρι και ειδικός γερανός, καθώς ένα απλό λάστιχο λόγω των υλών που προσκολλώνται πάνω του μέσα στη θάλασσα μπορεί να φτάσει να ζυγίζει έως και 200 κιλά. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό