17 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το αυτοκίνητο που δίνει ώθηση στον Μιλουτίνοφ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η επιστροφή στο παρκέ του Νίκολα Μιλουτίνοφ  είναι μεγάλη υπόθεση για τους φίλους του Ολυμπιακού  και με ένα νέο video ο Σέρβος δείχνει πως είναι έτοιμος να… ηλεκτρίσει τον ανταγωνισμό.

Μετά από περίπου 2.5 μήνες ο Σέρβος σέντερ έκανε σήμερα (02/04) την πρώτη του ομαδική προπόνηση και πλέον μετρά αντίστροφα για την επανεμφάνισή του στα παρκέ. Ο 29χρονος επιστρέφει δυναμικά και υπόσχεται να είναι ταχύτατος όπως το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που οδηγεί στο video της ομάδας. Όμως με ποιο μοντέλο κάνει το comeback o Milou;

🏎️ Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι έτοιμος να πατήσει… γκάζι!

💪🏽 Μετά από περίπου 2.5 μήνες ο Σέρβος σέντερ έκανε σήμερα (02/04) την πρώτη του ομαδική προπόνηση και πλέον μετρά αντίστροφα για την επανεμφάνισή του στα παρκέ!

😃 Happy to see you back in action Milou!#OlympiacosBC pic.twitter.com/I6A9TKJw3q

— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) April 2, 2024

Πρόκειται για το νέο ηλεκτρικό Hyundai Ioniq 6 και μάλιστα στην κορυφαία του έκδοση με τους δύο ηλεκτροκινητήρες. Έναν πίσω, με 225 Ps και έναν βοηθητικό με 101 ίππους, που κινεί τους εμπρός τροχούς. Συνδυαστικά η απόδοση είναι 325 ίπποι και 605 Nm ροπής, τα οποία μεταφράζονται σε εκρηκτικές επιδόσεις, όπως ο χαρακτήρας και το στυλ παιξίματος του Milou. Στα χαρακτηριστικά του Ioniq 6 προσθέστε την αυτονομία των 614 χλμ το πίσω μέρος που θυμίζει Porsche 911, αλλά και τον ambient φωτισμό της καμπίνας που αποκτά έντονο χρώμα όταν πιέζεις το γκάζι και γίνεται λιγότερο δυνατό όταν οδηγείς χαλαρά.

Αν αναρωτιέσαι, ναι το Ioniq 6 φτιάχνει και… καφέ (ή κάπως έτσι) αφού έχει πρίζα, στην οποία μπορείς να συνδέσεις καφετιέρα.Υπενθυμίζεται πως ο ύψους 2.13μ. σέντερ των Κυπελλούχων Ελλάδας είχε τραυματιστεί σοβαρά σε μια ατυχή στιγμή με τον συμπαίκτη του, Κώστα Παπανικολάου στο πλαίσιο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Φωτογραφία, αρχείο: Eurokinisi

Ο ίδιος υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού στα τέλη του Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός δράσης για τουλάχιστον 2,5 μήνες. Πλέον, έχει ολοκληρώσει την αποθεραπεία του, πατάει καλά στα πόδια του και μετράει αντίστροφα για να ξαναπατήσει παρκέ και να θέσει εαυτόν διαθέσιμο προς το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν όπου κρίνονται οι στόχοι της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό