22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το… αστρονομικό συμβόλαιο του Ρίβερς στους Μιλγουόκι Μπακς

Ειδήσεις Ελλάδα

Έτοιμοι να μπουν σε μία νέα «εποχή» είναι οι Μπακς. Η ομάδα του Μιλγουόκι, απέλυσε τον Έιντριαν Γκρίφιν και έχει έρθει σε συμφωνία με έναν άνθρωπο που έχει πολλές παραστάσεις στους πάγκους του ΝΒΑ. Ο λόγος για τον Ντοκ Ρίβερς, ο οποίος αναμένεται να γίνει ο νέος προπονητής των «ελαφιών», με σκοπό να μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή της ανατολικής περιφέρειας και στη συνέχεια στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ρίβερς ξέρει πολύ καλά από ομάδες της Ανατολής, μιας και εκτός ότι έχει ένα πρωτάθλημα με τους Σέλτικς το 2008, η τελευταία του δουλειά ήταν στους Σίξερς. Ο έμπειρος coach ήταν στη Φιλαδέλφεια από το το 2020 μέχρι το 2023, ωστόσο δεν μπόρεσε να διακριθεί με τους Σίξερς, παρά το δυνατό ρόστερ που είχαν, με μπροστάρηδες τους Εμπίντ και Χάρντεν.

Αυτή τη φορά, ο 62χρονος προπονητής θα προσπαθήσει να κάνει τη διαφορά με τους Μπακς και να τους οδηγήσει σε επιτυχίες. Σύμφωνα με τον Σαμς Χαράνια, ο Ρίβερς θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2027 και οι συνολικές του απολαβές θα φτάνουν τα 40 εκατ. ευρώ. Ένα «χρυσό» ποσό, δείγμα του πόσο πολύ ποντάρουν σε αυτόν οι άνθρωποι των Μπακς και θεωρούν ότι θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά στην ομάδα.

Sources: Doc Rivers is signing a contract through the 2026-27 season worth in the range of $40 million to be the Bucks’ head coach. Milwaukee is paying out former coaches Mike Budenholzer and Adrian Griffin, and now Rivers for next 3.5 years. pic.twitter.com/TJNafNFms9

— Shams Charania (@ShamsCharania) January 25, 2024



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό