16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το απίστευτο ρεκόρ του Χάαλαντ που φέρνει στο μυαλό Πίπο Ιντζάγκι

Ειδήσεις Ελλάδα

Από τη μέρα που υπέγραψε με τη Μάντσεστερ Σίτι, όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος ήξερε ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για τους αμυντικούς στην Αγγλία. Πράγματι στην πρώτη του χρονιά στο Νησί, ο Νορβηγός επιθετικός εκτός ότι «έσπασε» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του τρεμπλ.

Πρώτος σκόρερ σε Premier League και Champions League, με τον ίδιο να έχει ταιριάξει στο 100% με τον τρόπο παιχνιδιού του Πεπ Γκουαρντιόλα. Τι ιδιαίτερο έχει πετύχει ωστόσο ο 23χρονος την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο; Προφανώς, το ότι είναι πρώτος σκόρερ με 17 γκολ δεν αποτελεί μία είδηση που σοκάρει.

Το περίεργο στο φετινό αγγλικό πρωτάθλημα, είναι ότι ο Χάαλαντ έχει υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ μόνο μία φορά! Κι όμως, σε 1.745 αγωνιστικά λεπτά, ο Νορβηγός έχει φροντίσει να μην «κρεμάσει» τις επιθέσεις της ομάδας του, με τον ίδιο να ήταν οφσάιντ μόνο μία φορά. Τακτική… Πίπο Ιντζάγκι από τον Χάαλαντ, ο οποίος παίζει στο «όριο» με τους αντίπαλους αμυντικούς.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι στην Premier League, μπορεί ο Χάαλαντ να είναι πρώτος σκόρερ, ωστόσο η Μάντσεστερ Σίτι είναι δεύτερη και στο -1 από τη Λίβερπουλ, ενώ μόλις ένα βαθμό πίσω από τους «πολίτες» είναι η Άρσεναλ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό