23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το απίθανο τρολάρισμα της Σαμπαλένκα στη Μαρία στο Tiebreak Tens

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ
09.03.2022 | 11:13

Η Σάκκαρη με τη Σαμπαλένκα
PRINT SCREEN TWITTER

Η Μαρία Σάκκαρη έφτασε ως τον τελικό του Tiebreak Tens, όμως ηττήθηκε με 10-7 από την Αμάντα Ανισίμοβα. Η Ελληνίδα τενίστρια απέκλεισε στον ημιτελικό την Αρίνα Σαμπαλένκα, η οποία στη συνέχεια την τρόλαρε, παριστάνοντας τη θυμωμένη.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο 6 στον κόσμο) ήταν μία από οκτώ που αγωνίστηκαν στο Tiebreaks Tens, στο τουρνουά τριών ωρών, που πραγματοποιήθηκε στο Indian Wells,. Η Ελληνίδα τενίστρια έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου τέθηκε αντιμέτωπη με την Αμάντα Ανισίμοβα (Νο 21 στον κόσμο).

Η Σάκκαρη γνώρισε την ήττα από την Αμερικανίδα με 10 -7 και πήρε το τρόπαιο του Eisenhower Cup, με το έπαθλο να ανέρχεται στα 150.000 δολάρια. Μάλιστα, η Ανισίμοβα ανακοίνωσε πως ένα ποσό από το έπαθλο θα διατεθεί για τον ουκρανικό λαό.

Για να φτάσει στον τελικό η 26χρονη Ελληνίδα ξεπέρασε το εμπόδιο της Αρίνα Σαμπαλένκα (Νο2) στον ημιτελικό, αποκλείοντάς την. Μάλιστα, η Λευκορωδία είχε διάθεση για πλάκα, έτσι θέλοντας να πειράξει την Σάκκαρη, παρίστανε τη θυμωμένη. Συγκεκριμένα, πλησιάζοντας για τον καθιερωμένο χαιρετισμό, προσποιήθηκε τη νευριασμένη, προσπερνώντας τη Σάκκαρη.

Αμέσως όμως. γύρισε, την αγκάλιασε, ξεσπώντας σε γέλια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό