20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το αουτσάιντερ φαβορί και η μάχη των πάγκων

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρκετό ενδιαφέρον υπάρχει στο σημερινό πρόγραμμα της Serie A και το Betmarket σας παρουσιάζει τα προγνωστικά της ημέρας.

Ξεκινάμε από το πρώτο παιχνίδι, αυτό ανάμεσα σε Ελλάς Βερόνα και Λέτσε, το οποίο ξεκινά στις 19:30.

Η Ελλάς Βερόνα διανύει μια πραγματικά κακή σεζόν, καθώς βρίσκεται με ισοβαθμία στην τελευταία θέση της κατάταξης. Στα 11 τελευταία ματς της δεν έχει νίκη (0-2-9), ενώ συνολικά έρχεται από πέντε διαδοχικές ήττες στη Serie A. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, μεγάλο της πρόβλημα είναι η επίθεση, διότι έχει σκοράρει μόλις επτά γκολ, σε συνολικά 12 αγωνιστικές.

Η Λέτσε παραλίγο να πάρει ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μίλαν, όμως είδε το γκολ που έβαλε στις καθυστερήσεις να ακυρώνεται κι έτσι έμεινε στην ισοπαλία (2-2). Μπορεί βάσει αποτελεσμάτων η φόρμα της να μην είναι καλή, όμως είχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα και σήμερα επιστρέφει στις πιο βατές αναμετρήσεις.

Ακολουθεί η αναμέτρηση της Μπολόνια κόντρα στην Τορίνο, που έχει προγραμματιστεί για τις 21:45.

Η Μπολόνια ηττήθηκε, μετά από 12 αήττητους αγώνες, από τη Φιορεντίνα (2-1), σε ένα παιχνίδι που η εικόνα της δεν ήταν για να χάσει, οπότε δεν μπορούμε καν να μιλήσουμε για πισωγύρισμα. Σήμερα, επιστρέφει στην έδρα της, εκεί όπου το αήττητο παραμένει εδώ και επτά αναμετρήσεις (5-2-0), ενώ στις τρεις πιο πρόσφατες κέρδισε, συνεπώς στόχος και εδώ είναι το τρίποντο.

Η Τορίνο έρχεται από ισοπαλία (1-1), στην έδρα της Μόντσα και παρέμεινε αήττητη για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι. Όσον αφορά τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της, πέρασε από Λέτσε (0-3) και Σαλερνιτάνα (0-1), ενώ οι μόνες της ήττες είναι από τους «μεγάλους». Σήμερα, περιμένουμε να παίξει κλειστά και με σκοπό να περιορίσει τον αντίπαλο, ενώ σίγουρα θα είναι ευχαριστημένη με δύο αποτελέσματα.

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr

Όσον αφορά το παιχνίδι των 19:30, ανάμεσα σε Βερόνα και Λέτσε, μπορεί στις αποδόσεις που έχουν βγάλει οι στοιχηματικές εταιρίες, να βλέπουμε έναν ελαφρύ φαβοριτισμό προς τους γηπεδούχους, όμως η αλήθεια είναι πως περισσότερο κινούμαστε προς τα δεξιά. Η Λέτσε έχει παρουσιάσει μια πολύ καλύτερη εικόνα από τη Βερόνα και το αποτέλεσμα στο Μιλάνο σίγουρα την πείσμωσε, οπότε σήμερα θα κινηθούμε προς το διπλό, με κάλυψη και θα επιλέξουμε το 2 DNB, σε απόδοση 1.98.

Στο Μπολόνια – Τορίνο, αναμένεται να παρακολουθήσουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως «Η μάχη των πάγκων». Ο Μότα θα προσπαθεί να χτίσει το παιχνίδι του και να βρει ρυθμό και ο Γιούριτς θα έχει ως στόχο να μην επιτρέψει τίποτα από τα δύο. Οι φιλοξενούμενοι, όταν βλέπουν πως δεν μπορούν να κερδίσουν, προσπαθούν να μη χάσουν κι έτσι το πιθανότερο αποτέλεσμα σήμερα είναι η ισοπαλία, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 3.10.

BetMarket.gr Επιλογές● Δευτέρα (27/11) 19:30, Ελλάς Βερόνα – Λέτσε: Χ2 (απόδοση 1.98)● Δευτέρα (27/11) 21:45, Μπολόνια – Τορίνο: Χ (απόδοση 3.10)

Βρείτε καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά, έξυπνα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα σπορ στο BetMarket.gr!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό