16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το ανησυχητικό σερί της Μάντσεστερ Σίτι και οι… κακές αναμνήσεις του 2019

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε με 2-1 την Λούτον εκτός έδρας για την 16η αγωνιστική της Premier League, έμεινε, όμως, για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι πίσω στο σκορ, στατιστικό που φέρνει ανησυχία στον σύλλογο, λόγω του ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.

Η Λούτον προηγήθηκε στο 45+2′ με το γκολ του Αντεμπάγιο και η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε πίσω στο σκορ για τρίτη συνεχόμενη φορά στην Premier League φέτος. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δέχθηκε πρώτη γκολ στο παιχνίδι με την Τότεναμ, όπου ο Σον χάρισε το προβάδισμα τους «σπερς» στο 6′, αλλά και στην αναμέτρηση κόντρα στην Άστον Βίλα, καθώς το τέρμα του Μπέιλι στο 79ο λεπτό ήταν εκείνο που χώρισε τις δύο ομάδες.

Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2019, όπου τότε είχε μείνει πίσω στο σκορ 1-0 στη νίκη με 2-1 επί της Σαουθάμπτον, την ήττα με 3-1 από τη Λίβερπουλ και στη νίκη 2-1 επί της Τσέλσι. Τότε, εκείνο το αρνητικό σερί άφησε την Σίτι χωρίς τον τίτλο της Premier League, ο οποίος πήγε στα χέρια των «ρεντς», γεγονός που φέρνει ανησυχία στις τάξεις των «πολιτών» και αναμνήσεις που σίγουρα θέλουν να ξεχάσουν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό