28.2 C
Athens
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Το ανατριχιαστικό γράμμα οπαδού της Λίβερπουλ που έκανε τον Κλοπ να δακρύσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιούργκεν Κλοπ μπορεί θεωρείται πλέον παρελθόν από τον πάγκο της Λίβερπουλ μετά και το τελευταίο παιχνίδι ως προπονητής της στο 2-0 επί της Γουλβς στο Άνφιλντ την περασμένη Κυριακή (19/05) για την αυλαία της Premier League.

Παρόλα αυτά, ο Γερμανός τεχνικός δεν θα πάψει ποτέ να έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά των φίλων των «ρεντς», πράγμα που αποδείχθηκε και από τα ιδιαίτερα συγκινητικά γράμματα που έλαβε από εκείνους και τα οποία τον έκαναν να συγκινηθεί.

Ένα από αυτά, αφορούσε και ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας για μια κυρία, γεγονός που «λύγισε» τον Γιούργκεν Κλοπ και «εξέθεσε» την πολύ ευαίσθητη και ανθρώπινη πλευρά του θρυλικού πρώην -πλέον- προπονητή της Λίβερπουλ.

Διαβάστε το μήνυμα που έστειλε ο Γιούργκεν Κλοπ όταν άνοιξε λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:«Αγαπητοί Λιβερπούλντιανς, φτάνουμε κοντά στο τέλος. Στις 8 Οκτωβρίου του 2015 συναντηθήκαμε για πρώτη φορά. Θα το αποκαλούσα ερωτική σχέση. Από την πρώτη μέρα ήταν μία καταπληκτική περίοδος. Το απόλαυσα πάρα πολύ και θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξη αυτά τα χρόνια. Για όλη τη δύναμη που μας δώσατε.

Σκεφτόμουν πάντα πως είναι σαν να γράφουμε ιστορία μαζί και έτσι το νιώθω σήμερα. Ένα καλό βιβλίο. Και εάν το διαβάσουμε στο μέλλον, θα έχουμε χαμόγελο στο πρόσωπό μας. Το να αφήνεις ένα τέτοιο μέρος είναι δύσκολο. Θέλω να μείνω σε επικοινωνία μαζί σας και αν και δεν τα πάω καλά με τα social media, ο κόσμος μου είπε ότι θα βοηθήσουν. Πάμε, λοιπόν, τα λέμε!»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό