23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Το ανανεωμένο VW Golf θα προσφέρεται μόνο με αυτόματα κιβώτια

Ειδήσεις Ελλάδα

Το 2024 η Volkswagen θα γιορτάσει την 50ή επέτειο του Golf και τότε η γερμανική εταιρία θα κυκλοφορήσει στην αγορά την ανανεωμένη έκδοση της 8ης γενιάς του μοντέλου, που όπως άφησε να εννοηθεί ο CEO της εταιρείας Thomas Schafer, θα μπορούσε να είναι η τελευταία γενιά του Golf με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Όλες οι ανανεωμένες εκδόσεις του Golf θα προσφέρονται αποκλειστικά με DSG αυτόματο κιβώτιο, ως μέρος των προσπαθειών της VW για περαιτέρω μείωση των μέσων εκπομπών CO2 του στόλου της. Θα χρησιμοποιούν την MQB Evo πλατφόρμα, με τα Golf eHybrid και Golf GTE να αποκτούν τον turbo 1.500άρη eTSI Evo EA211 κινητήρα, αφήνοντας στο παρελθόν τον 1.400άρη TSI EA211 των σημερινών μοντέλων.

Σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα νέας γενιάς και ένα ενημερωμένο πακέτο ηλεκτρονικών, το eHybrid θα δυναμώνει στα 215 άλογα, ενώ το GTE θα φτάσει στα 260 άλογα. Μια μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας λέγεται επίσης ότι θα παρέχει και στα δύο μοντέλα ηλεκτρική αυτονομία άνω των 100 χιλιομέτρων στον κύκλο μέτρησης WLTP.

Όλοι οι κινητήρες θα διαθέτουν ήπια υβριδική τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων των 2.0 TSI EA888 των Golf GTI και Golf R και του 2.ο TDI EA888 του Golf GTD.

Εξωτερικά θα υπάρχουν νέοι προφυλακτήρες, επανασχεδιασμένη γρίλια, νέα φωτιστικά σώματα και στο εσωτερικό το μοντέλο θα αποκτήσει υλικά υψηλότερης ποιότητας, νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 12,9″ και ευκολότερο χειρισμό, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,4″, με τα κουμπιά αφής στο τιμόνι και στο σύστημα ελέγχου του κλιματισμού να αντικαθίστανται από φυσικά κουμπιά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό