20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το ανακοίνωσε στους βουλευτές του, «πάω φαντάρος στις 15 Μαρτίου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μεγάλη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη 14 Μαρτίου στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού για τις ευρωεκλογές όπου θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα και ο οδικός χάρτης της μάχης μέχρι την αναμέτρηση του Ιουνίου, θα είναι η τελευταία ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη, πριν φορέσει τα χακί. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα (8/3) ενημέρωσε στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του ότι την Παρασκευή 15 Μαρτίου παρουσιάζεται στη Σπάρτη για να εκπληρώσει τη στρατιωτική θητεία – με τις 15 ημέρες όπου θα μπει στη βασική εκπαίδευση. 

Ο κ. Κασσελάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 είχε δηλώσει πως είναι τιμή του να υπηρετήσει την πατρίδα και είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα ζητήσει καμία προνομιακή μεταχείριση. 

Στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έγινε συζήτηση για τα όσα έγιναν στη βουλή στη μάχη για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια αλλά και η ατζέντα που θέλει να διαμορφώσει το επόμενο διάστημα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αιχμή το φορολογικό και την ακρίβεια.  

Η κοινοβουλευτική ομάδα, έδωσε το πράσινο φως για τις νέες θέσεις του οργανογράμματος, τον Γιάννη Σαρακιώτη ως συντονιστή των τομεαρχών του κόμματος, της αναπληρώτριας του, Ραλλίας Χρηστίδου και του Θάνου Μωραϊτη – στη θέση του διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό