18.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Το αγαπημένο τραγούδι του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας «έσωσε» τη μέρα της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα πριν τα «σπάσουν» στον Μπόγδανο, δέχθηκαν ένα δώρο από μια fan τους και η συγκίνηση ήταν μεγάλη.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας μετά το Survivor All Star έχουν επικεντρωθεί στη σχέση τους, στο να περνούν χρόνο μαζί και στο να φτιάχνουν το νέο σπίτι που θα μένουν.

Ωστόσο, η χθεσινή μέρα ήταν ένα «συναισθηματικό τρενάκι» για την πρώην παίκτρια του ριάλιτι αφού ξεκίνησε αρκετά φορτισμένη. Όπως δημοσίευσε ο Σπύρος Μαρτίκας μία fan τους, τους δώρισε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες τους και ουσιαστικά αποτύπωνε με εικόνες την ιστορία τους από την αρχή που γνωρίστηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης μέχρι τώρα.

Η Βρισηίδα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της καθώς θυμήθηκε με το άλμπουμ αυτό όλες δυσκολίες που είχε περάσει στο Survivor αλλά και τις όμορφες στιγμές της με τον Σπύρο Μαρτίκα. Όπως είπε κι η ίδια στο βίντεο που την απαθανάτισε ο φαρμακοποιός να κοιτάζει συγκινημένη το δώρο της θαυμάστριάς της: «Είναι κάτι πολύ όμορφο! Μας φτιάξανε κάτι πολύ όμορφο. Εδώ πέρα λέει για την ιστορία μας και συγκινήθηκα. Μου βγήκαν αναμνήσεις και συναισθήματα από το Survivor που περάσαμε μαζί. Πόσο πολύ πόνεσα και πόσο πολύ δύσκολο ήταν… αλλά βρήκα εσένα».

Βέβαια, η μέρα κατέληξε πιο ομαλά με το ζευγάρι να διασκεδάζει στο μπαρ που εμφανίζεται ο Ηλίας Μπόγδανος ενώ οι δυο τους αφιέρωναν ο ένας στον άλλο το τραγούδι «Υπήρχες πάντα» του Σάκη Ρουβά.

Οι διακοπές του ζευγαριού

Το ζευγάρι του Survivor μετά την αποχώρηση και του Σπύρου Μαρτίκα από τον φετινό κύκλο απολαμβάνει τις διακοπές του σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Οι δυο τους βρέθηκαν στη Σαντορίνη, τον Τυρό Αρκαδίας αλλά και την πολή όμορφη Καρδαμύλη, όπου γέμισαν τις μπαταρίες τους και απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Βέβαια, ερχόμενοι στην Αθήνα ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου ήρθαν αντιμέτωποι κι αυτοί με το θέαμα των πυρκαγιών, ωστόσο ο φαρμακοποιός όπως συνηθίζει να κάνει, προσέφερε αρκετά χρήσιμα πράγματα (νερό, φάρμακα κλπ) σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς που κινητοποιήθηκαν αμέσως για να παρέχουν βοήθεια στους πυρόπληκτους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό