20.2 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Το… έκαψαν στα μπουζούκια οι τρεμπλούχοι του Ολυμπιακού – Βίντεο

Ειδήσεις Ελλάδα

Παίκτες, προπονητές, σταφ και διοίκηση του Ολυμπιακού γιόρτασαν με την ψυχή τους την ιστορική σεζόν με τρεις τίτλους. Τα συνθήματα για Βεζένκοφ, ο χορός του Κάνααν και άλλα πολλά

Ολονύχτιο γλέντι στο Fantasia Live έστησε η ομάδα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που ολοκλήρωσε μια ιστορική σεζόν με Σούπερ Καπ, Κύπελλο και στο… παρά τρία την Ευρωλίγκα που χάθηκε στον τελικό από τη Ρεάλ.

Μετά την απονομή του πρωταθλήματος στο κατάμεστο ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν το γλέντι τους στα μπουζούκια υπό τους ήχους του Πέτρου Ιακωβίδη και της Λένας Ζευγαρά.

Οι παίκτες, οι προπονητές, το σταφ και η διοίκηση των Πειραιωτών το γιόρτασαν με την ψυχή τους. Ο Πέτρος Ιακωβίδης καλωσόρισε τους πρωταθλητές κάνοντας ειδική αναφορά σε Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, η Λένα Ζευγαρά ντύθηκε με την ερυθρόλευκη σημαία, ενώ οι παίκτες ανέβηκαν στην πίστα και χόρεψαν με τον Αϊζέια Κάνααν να δίνει… ρέστα με τον χορό του.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έκαναν το νυχτερινό κέντρο κάτι σαν… Θύρα 7, με διαρκή συνθήματα, ενώ οι παίκτες της ομάδας ένωσαν τις φωνές τους με τον κόσμο, όταν καλούσαν εν χορώ τον Σάσα Βεζένκοφ να μείνει στην ομάδα και να… κλείσει τα αυτιά του στις «Σειρήνες» του Σακραμέντο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό