16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τούνη- Αλεξάνδρου: Η κίνηση στο Instagram, που έβαλε οριστικό τέλος στις φήμες για τον χωρισμό τους!

Ειδήσεις Ελλάδα

Τις τελευταίες εβδομάδες, είχαμε παρατηρήσει ότι σύννεφα είχαν καλύψει τη σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη, ακόμα και μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. 

Μετά τα τελευταία γεγονότα, φαίνεται ότι κάτι τέτοιο έχει τελειώσει, μιας και οι δυο τους είναι και πάλι φίλοι στα social media, ενώ τα σχόλια και πάλι “πέφτουν βροχή”.

Η Ιωάννα Τούνη, πριν από μερικές ημέρες, ανακοίνωσε με ένα ποστ την εγκυμοσύνη της και τόνισε ότι η ίδια νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτό το απρόσμενο γεγονός, που πρόκειται να αλλάξει τη ζωή της. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν είχε δημοσιεύσει τότε τίποτα σχετικό, ενώ οι δυο τους παράλληλα είχαν κάνει μεταξύ τους unfollow στο Instagram.

Από το βράδυ της Τρίτης 19 Ιουλίου, οι δυο τους ξεκίνησαν και παλι τα follow, ενώ παράλληλα εκείνη πρόσθεσε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σε tag στην δημοσίευσή της, που αφορούσε την εγκυμοσύνη της. Όλα αυτά δείχνουν ότι και πάλι είναι μαζί και ότι ουσιαστικά όλα αυτά που λέγονταν για τον χωρισμό τους είναι απλώς φήμες. Οι δυο τους είναι πιο έτοιμοι από ποτέ να γίνουν γονείς και να αγκαλιάσουν το πλασματάκι τους.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη:https://www.instagram.com/p/CgKTFRMoWS4Δείτε στην παρακάτω gallery τα follow back τους:



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό