28.2 C
Athens
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Του πήραν την μπάλα μετά από την 64άρα, τους πήρε στο… κυνήγι

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Μιλγουόκι Μπακς πήραν μία σπουδαία νίκη απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς (140-125) και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε ρεκόρ καριέρας με 64 πόντους! Ωστόσο, οι αντίπαλοί του προέβησαν σε μία… απαράδεκτη ενέργεια, καθώς του πήραν την μπάλα του αγώνα και ο «Greek Freak» έτρεξε στα αποδυτήρια σαν «μαινόμενος ταύρος» για να την πάρει!

Η εμφάνισή του ήταν «μυθική» και σίγουρα η καλύτερη έως τώρα στη φετινή σεζόν του NBA. Τα νούμερά του τα «μαρτυρούν» όλα και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα σαφώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήθελε να πάρει μαζί του την μπάλα. Εντούτοις, ένας assistant coach της ομάδας της Ιντιάνα την πήρε μαζί του και δεν επέτρεψε στον μεγάλο πρωταγωνιστή να την πάρει σπίτι του.

Ο «Greek Freak» μετά από κάθε μεγάλη «παράσταση» τις παίρνει ως «λάφυρο», τις υπογράφει και τις αφιερώνει στον πατέρα του, που δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Ο Αντετοκούνμπο ήταν έξαλλος, έτρεξε προς τα αποδυτήρια για να την ανακτήσει και γύρισε μερικά λεπτά αργότερα στο παρκέ για να εκφράσει την δυσαρέσκειά του με έντονο ύφος στους Λόιντ Πρις και Ταϊρίς Χαλιμπάρτον.

Τα ασύλληπτα νούμερα του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

64 πόντοι20/25 δίποντα24/32 βολές14 ριμπάουντ3 ασίστ4 κλεψίματα1 μπλοκ3 λάθη1 φάουλ+29 στο +/-37.13 λεπτά

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό