18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Του… διπλού έγινε στην πρεμιέρα των playoffs

Ειδήσεις Ελλάδα

«Εκρηκτική» έναρξη για τα playoffs της Super League. Ο Παναθηναϊκός «απέδρασε» απ’ το Γεώργιος Καραϊσκάκης, στο ντέρμπι «αιωνίων», με 3-1 επί του Ολυμπιακού, ο Άρης πήρε τα «κλειδιά» της πόλης απ’ τον ΠΑΟΚ, μες στη Τούμπα (1-0) και η ΑΕΚ είχε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στη Λαμία, στη Φθιώτιδα (4-0).

Το παράξενο με τα αποτελέσματα είναι πως και στα τρία παιχνίδια «χαμογέλασε» η φιλοξενούμενη ομάδα, κάτι που δεν έχουμε δει συχνά στο παρελθόν, σ’ αυτό το φορμάτ της διοργάνωσης. Μάλιστα, έχει συμβεί, μόλις, μία φορά, με το σημερινό σύστημα (συμπεριλαμβανομένου και του πρωταθλητή δηλαδή) τη σεζόν 2019/20.

Τότε ήταν η 8η και τελευταία αγωνιστική και ο ΟΦΗ ήταν στη θέση της Λαμίας. Τα παιχνίδια έιχαν διεξαχθεί τον Ιούλη του ’20 (11 και 12). Ο Άρης είχε επικρατήσει με 1-0 των Κρητικών, στο «Γεντί Κουλέ» με σκόρερ τον Γιάννη Φετφατζίδη (14′). Ο Παναθηναϊκός αντί να βάλει 3, δέχτηκε, αγωνιζόμενος, τότε, στο ΟΑΚΑ, απ’ την «Ένωση». Σκόρερ ήταν οι Τσιγκρίνσκι (8′), Ολιβέιρα (43′) και Βέρντε (90+4′), ενώ για το «τριφύλλι» είχε ισοφαρίσει ο Κουρμπέλης (16′).

Τέλος, ο ΠΑΟΚ είχε πάρει το «διπλό», στον Πειραιά, απέναντι στον αδιάφορο Ολυμπιακό με σκόρερ τον Ενέα Μιχάι στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού (90′). Πρωταθλητές είχαν αναδειχθεί οι «ερυθρόλευκοι» μαζεύοντας 91 βαθμούς, ενώ ακολούθησαν, κατά σειρά, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Άρης και ΟΦΗ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό