20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Του έπεσε η βέρα στο Άνφιλντ και τον… έσωσε ο κάμεραμαν [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχει λόγο να χαμογελάει ο Γιούργκεν Κλοπ και αυτό γιατί το 2024 ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο για την ομάδα του. Η Λίβερπουλ υποδέχθηκε τη Νιούκαστλ για την 20η αγωνιστική της Premier League. Μπορεί το ημίχρονο να είχε λήξει ισόπαλο 0-0, ωστόσο οι «reds» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με το ευρύ 4-2.

Ένα αποτέλεσμα που κρατάει τη Λίβερπουλ μόνη πρώτη στη βαθμολογία, καθώς έχει 45 βαθμούς, ενώ η δεύτερη Άστον Βίλα έχει 42. Στόχος της ομάδας και του δικού μας, Κώστα Τσιμίκα, είναι η κορυφή, με τη διαφορά από την 1η μέχρι την 5η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα να είναι 6 βαθμοί.

Μπορεί στο Άνφιλντ να υπήρχαν χαμόγελα με τη λήξη του αγώνα, ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα, ανησύχησε για κάτι πολύτιμο. Ο Γερμανός προπονητής, έχασε τη βέρα του την ώρα που χειροκροτούσε τον κόσμο μετά το τρίποντο της ομάδας του.

Ο ίδιος έψαχνε στον αγωνιστικό χώρο, ζήτησε την βοήθεια ενός ανθρώπου security και για καλή του τύχη, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τη βρήκε ο κάμεραμαν που τραβούσε το βίντεο. Ο Κλοπ πήγε κοντά στην κάμερα, φίλησε τη βέρα του και αποχώρησε χαμογελαστός.

Ένα πλάνο που σίγουρα δεν ήταν… αθλητικό, αλλά ήταν κάτι το διαφορετικό, με τον πολύπειρο coach να βγαίνει νικητής από αυτή τη «μάχη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό