18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τους 70 έφτασαν οι προφυλακισμένοι, για την φονική επιδρομή

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη φυλακή οδηγούνται και οι 40  κατηγορούμενοι,  που απολογήθηκαν σήμερα για την αιματηρή συμπλοκή στην Νέα Φιλαδέλφεια,. Συνολικά, μέχρι στιγμής, από τις 40 σημερινές προσαγωγές, τον δρόμο για την φυλακή πήραν οι 27.

Κατα την απολογία τους, 40 κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους ένας Έλληνας, αρνήθηκαν την οποιαδήποτε συμμετοχή τους στην φονική επιδρομή, στην ΟΠΑΠ Αρένα.

Μέχρι στιγμής, έχουν προφυλακιστεί συνολικά 70 κατηγορούμενοι από τους συνολικά 105 που έχουν συλληφθεί  για τη δολοφονία του 29χρονου φιλαθλου της ΑΕΚ και τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν την περασμένη Δευτέρα.

Άλλοι 30 χούλιγκαν, 28 από την Κροατία, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός είχαν προφυλακιστεί την Παρασκευή.

Νέα Φιλαδέλφεια: Ξεκινά η λήψη DNA από τους 105 συλληφθέντες – Σε εξέλιξη ο δεύτερος κύκλος απολογιών

Λήψη DNA

Εντωμεταξύ, ξεκινά σήμερα η διαδικασία λήψης γενετικού υλικού από τους 105 συλληφθέντες

Στη συνέχεια το γενετικό υλικό των συλληφθέντων θα σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών όπου έχουν σταλεί και τα πειστήρια που είχαν συλλεχθεί από τον τόπο του εγκλήματος. Οι αστυνομικές αρχές φαίνεται πως έχουν απομονώσει υλικό από τα πειστήρια, το οποίο και θα αντιπαραθέσουν οι ειδικοί της ΕΛΑΣ με το DNA των συλληφθέντων με στόχο να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Παράλληλα στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει βίντεο και φωτογραφίες από την ώρα της καταδρομικής επιδρομής που μπορούν να ρίξουν φως στις κινήσεις των δραστών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό